Fantacine.com

Tegn på en Bad Thyroid & hårtab

Tegn på en Bad Thyroid & hårtab


Hårtab er ofte et tegn på en lidelse i skjoldbruskkirtlen kaldes hypothyroidisme, hvilket betyder, at du kan have et lavt niveau af skjoldbruskkirtelhormoner. Disse hormoner er T3 og T4, og tilsætningen af ​​aminosyren L-tyrosin og iod kan løse problemet. L-tyrosin og jod kombineres for at danne T3 og T4, og du kan bruge disse kosttilskud for at forbedre en lidelse i skjoldbruskkirtlen.

Fluor og thyreoideahormoner

Din skjoldbruskkirtel hormon niveauer kan være lav på grund af en mangel forårsaget af kost eller tilstedeværelsen af ​​giftige stoffer, der fortrænger jod. Ifølge Kvinders Health Institute of Texas i Sugar Land, fluorid findes i drikkevand eller tandpasta kan være årsag til hypothyroidisme og dermed hårtab. Toksiner kaldet giftige halogenider, såsom fluorid, brom og klorid, kan forårsage lave niveauer af thyreoideahormoner.

96% er Jod Mangelfulde

Ifølge Dr. David Brownstein på Center for Holistisk Medicin i West Bloomfield, Illinois, ud af 4.000 patienter testet, fandt han, at 96% var fluorid mangelfuld. De symptomer, der er associeret med skjoldbruskkirtlen mangel er hårtab, lav energi, hjerne tåge, søvnløshed, depression og forhøjet kolesterol.

Jod Supplering

En ny undersøgelse om hypothyroidisme af Dr. Andrew Jones for Kvinders Health Institute of Texas viser, at tang produkter du finder på hylden er ofte 100 gange for svag til at være effektiv. Den nye anbefaling er for 5 mg jod og 7,5 mg iodid sammen med vitamin B2 riboflavin og selen.


        

Udgiv min kommentar