Fantacine.com

Sådan bruges Food-Quality Peppermint Oil

Pebermynteolie er blevet anvendt til at helbrede fælles lidelser i århundreder. Denne olie betragtes som den ældste medicin i verden, med videnskabelig forskning beviser sin fordel i mange applikationer. Lindre fordøjelsesbesvær, sinus betændelse, ondt i halsen og feber er et par af de almindelige anvendelser for pebermynteolie. Ved brug olier afledt fra planter, er det vigtigt at sikre, at olien er fødevarekvalitet eller af fødevarekvalitet, og sikkert for intern brug.

Instruktioner

1 Tilføj en dråbe fødevaregodkendt pebermynte olie til te og drikke det efter måltider til at lindre symptomer på gas og fordøjelsesbesvær. Derudover kan du tilføje en dråbe pebermynte olie til honning te og lindre ondt i halsen og åbne luftvejene. I folkemedicinen, er pebermynte olie gnides på såler af fødder til at aftage en feber.

2 Spritz en opløsning af pebermynte olie og vand på træning tøj for at opdatere og opløfte dit humør under anstrengende motion. Pebermynte olie kan også spritzed på et køligt komprimere til at afhjælpe en hovedpine.

3 Tilføj et par dråber pebermynte olie til lotion og massere det ind i ømme muskler. Pebermynte er en antispasmodic og vil slappe af muskelkramper.

4 Bland pebermynte olie i shampoo og vaske dit hår til at fjerne skæl. Shampooen vil også cool og genopfriske din hovedbund. Pebermynte indeholder menthol som vil fjerne overskydende olie fra hovedbunden og huden.

5 Rør forfriskende pebermynte olie i fodbad løsninger til at vågne op trætte fødder.

TIPS

  • Kontakt din læge, før du begynder behandlinger, der involverer æteriske olier.

        

Udgiv min kommentar