Fantacine.com

Sådan Forbered dig på en Dexa scanning

DEXA Scan tests svarer til X-ray tests. De anvendes til at teste knogledensitet og analysere, om en patient har osteoporose eller osteopeni. De er korrekte og kan vise knogletab på mindre end 20 procent. De har ikke generere den samme eksponering som almindelige røntgenstråler og betragtes sikrere. Denne test normalt koster omkring $ 250 og er omfattet af de fleste typer af sygesikring og Medicare.

Instruktioner

1 Stop alle kalktilskud. Du skal afholde sig fra at træffe kalktilskud, du tager regelmæssigt mindst 48 timer før din planlagte Dexa Scan test. Disse kalktilskud kan forvrænge Dexa Scan testresultater. Du kan fortsætte med at spise din normale kost, da dette ikke vil påvirke testresultaterne.

2 Fjern smykker. Dexa Scan test er stadig ligner røntgenstråler, og du er ikke tilladt at bære nogen form for metal, mens at have den procedure gjort. Dette omfatter øreringe og andre smykker, uanset hvor det er på din krop. Du ønsker måske at bære tøj, der er ikke klyngende og er behagelig på dagen for din test. Vælg tøj, der også indeholder ingen metaller såsom lynlåse, metalknapper eller bælter.

3 Informere din tekniker af eventuelle skader, du har haft, herunder ryg og hofte skader. Dette vil sikre, at disse skader er ikke forveksles med nye frakturer på grund af knogleskørhed. Du skal også sørge for, at du informerer teknikeren af ​​forsøg, du har haft for nylig, at der er involveret barium, kontrast materialer eller eventuelle farvestoffer. Der er et minimum 10-dages ventetid mellem Dexa Scan tests og andre radiologiske undersøgelser.

4 Informer teknikeren eller din læge, hvis du ved, du er gravid eller har mistanke om du kunne være. X-ray tests er generelt frarådes til gravide kvinder.


        

Udgiv min kommentar