Fantacine.com

Virkningerne af Bad Posture på skelettet

Virkningerne af Bad Posture på skelettet


Dårlige arbejdsstillinger er forårsaget af mange ting. Årsager omfatter arvelige fysisk sygdom, indre øre infektioner, nervesystemet, øjenproblemer, muskler og skelet problemer og psykologiske problemer som lavt selvværd, der forårsager ludende. Hvis ikke rettes, kan alle disse årsager til dårlige arbejdsstillinger føre til alvorlige problemer med skelettet.

Rib Konstriktion og Tilted bækken

Ludende og / eller skrå stilling forårsager ribben at komprimere og din ryg til kurve. Buret af ribberne bliver rigget og ufleksibel og holder lungerne i at udvide fuldt. Dette skaber en mangel på ilt, der påvirker hele dit system fra din hud til dit hjerte og andre organer. Dårlig kropsholdning forværres af manglende motion - og i nogle tilfælde, fedme - årsag svækket mave muskler, der normalt holder bækkenet i den korrekte position. Svage muskler betyde bækkenet vippes fremad, hvilket yderligere overdriver dårlige arbejdsstillinger og faktisk kan gøre det smertefuldt at stå oprejst.

Knæ Alignment Problemer og knæsmerter

Ofte kaldet knock-knæ, eller det modsatte, Bov-benethed, er disse betingelser skabt af dårlige arbejdsstillinger, der læner sig mod den ene side, og placerer mere vægt på vristen eller ud-trin af foden. Overarbejde knæ svække og twist. Slouching skubber skuldrene tilbage, og fokuserer bærende vægt, hofterne normalt forsynet på forsiden af ​​knæet. Stammen skaber smertefulde knæled.

Mund Pain, Neck Pain og Klokkeren

Dårlige arbejdsstillinger sætter hele skelettet ud af position og skaber stress hele vejen ned til bunden af ​​strukturen --- foden. På toppen af ​​skelettet stigen det første sted at oplever ofte problemer fra dårlige arbejdsstillinger er halsen. Smerter i nakken forårsager også spændinger, der udstråler ned til skuldrene, og også op til hovedet for at forårsage hovedpine. Slouching bevirker en rotation af skuldrene. Langvarig tid i denne stilling får musklerne og sener til at tilpasse og forkorte, hvilket gør det en "naturlig" position, at flytte ud af at stå lige faktisk forårsager smerte. Men at være i hunched placering gør det, sværere at trække vejret, flytte eller udrette simple handlinger.

Slidgigt

Langsigtet dårlige arbejdsstillinger degenererer forbi smerter i leddene til dannelsen af ​​slidgigt. Patronen slides mellem leddene fra den konstante friktion og unormal tryk, forårsager knoglerne til at gnide sammen ved flytning og skabe smerte.


        

Udgiv min kommentar