Fantacine.com

Hvad er de behandlinger af herpes type 2?

Mens der ikke er nogen kur mod herpes type 2 (også kendt som herpes simplex 2 eller HSV 2), der er receptpligtig behandlinger til rådighed, der kan dramatisk forbedre livskvaliteten for en person, der lider af genital udbrud forårsaget af HSV 2. Hvordan patienterne vælger at bruge disse behandlinger afhænger af hvor mange herpes udbrud de oplever årligt, samt arten af ​​deres seksuelle aktivitet.

Medicinske behandling for Herpes

Den eneste dokumenterede metode til at reducere hyppigheden og varigheden af ​​genital herpes udbrud er gennem anvendelse af orale antivirale lægemidler ordineret af en læge. I øjeblikket har tre antivirale gennemgået strenge tests og kliniske forsøg foretaget af det amerikanske Food & Drug Administration og bære FDA blåstempling: acyclovir, famciclovir og valaciclovir. Du kan kende disse stoffer ved deres handelsnavne tilhørende aciclovir, Famvir og Valtrex. Disse lægemidler virker systemisk ved at afbryde virussets DNA-syntese, hvilket reducerer chancen for, at det vil reproducere.

Fordele ved antiviral behandling

Oral antiviral behandling har mange fordele. De, der lider en indledende udbrud kan opleve, at deres læsioner heler hurtigere. Antivirale også reducere antallet af efterfølgende udbrud, samt mindske varigheden og sværhedsgraden af ​​symptomerne. Receptpligtig medicin reducerer også chancerne for, at herpes virus vil blive transmitteret til en anden person ved seksuel kontakt.

episodisk Therapy

Nogle patienter kan vælge episodisk lægemiddelbehandling og tage antiviral medicin, når de føler et herpes udbrud kommer på. Denne form for terapi er mere passende for dem, der ikke er seksuelt aktive og har sjældent udbrud, eller når en patient er monogamt og hans seksuelle partner er også inficeret med HSV 2.

smittespredningshæmmende Therapy

Når antivirale er taget på en daglig basis, er dette kendt som undertrykkende terapi. Ifølge Mayo Clinic, forebyggende terapi reducerer hyppigheden af ​​efterfølgende herpes udbrud i patienter, som oplever seks eller flere udbrud om året med op til 70 til 80 procent. Undertrykkende terapi anbefales til dem, der har hyppige udbrud, eller patienter med HSV 1 eller 2, der er seksuelt aktive og vælge inficerede partnere. Anbefales også undertrykkende behandling, hvis en sexpartner har mundtlig HSV 1 og den anden har genital HSV 2.

Hvad med andre behandlinger?

I øjeblikket kan ingen nonprescription medicin effektivt at behandle genital herpes. Anekdotiske beretninger favorisere hjem retsmidler såsom L-lysin, men ifølge Mayo Clinic, behøver kliniske studier støtter ikke fund, L-lysin forhindrer eller reducerer herpes udbrud. Kun receptpligtig antivirale kan hjælpe med at beskytte ikke-inficerede seksuelle partnere.


        

Udgiv min kommentar