Fantacine.com

Hvad er årsagerne til Muskler Spasmer & lægkramper?

Muskelkramper eller kramper, er ufrivillige sammentrækninger af musklerne. De er meget mere alvorlige end muskeltrækninger, som opstår på grund af udmattelse, og kan blive en medicinsk tilstand, hvis kronisk. Muskelspasmer er hovedsagelig en ubalance af mineraler og elektrolytter i blodbanen.

Dehydrering

Overdreven dehydrering, især i benmusklerne, forstyrrer mineralet og elektrolytbalancen i blodet, hvilket rejser muligheden for muskelkramper opstår.

Overforbrug

Overdreven motion, især i udholdenhedssport, bruger op mineraler og elektrolytter, der er i blodet hurtigt, hvilket resulterer i kramper i benene.

lediggang

Muskelkramper kan også opstå, når en muskel har været i en stilling i en længere periode. For eksempel folk får muskelkramper i benene, når de sidder foran computeren i længere tid.

Medicin

Mange medikamenter har muskelkramper opført som en bivirkning. Disse stoffer, oftest, bruge op eller anden måde påvirker mineral- og elektrolyt niveauer i blodet. Kontakt din læge, hvis du oplever muskelkramper efter at have taget medicin.

Sygdom

Mange sygdomme, såsom dissemineret sclerose, anæmi, diabetes, nyresygdom, og thyreoidea sygdom, kan forårsage muskelkramper.


        

Udgiv min kommentar