Fantacine.com

Hvordan at slippe af Ørevoks Build Up

Ørevoks oprustning kan være frustrerende, da voks kan lugte eller forstyrre evnen til at høre ordentligt. Samtidig, anvendelse af vatpinde, såsom Q-tips, ses som potentielt farlig, da vatpinden kan indgive voks dybere i øret eller punktere trommehinden. Der findes adskillige teknikker for at befri øre af ørevoks, der er sikre og bør hjælpe løsne blokeringen. Selvfølgelig, hvis du har mistanke om, at noget andet end ørevoks i øret, eller at øret er såret, se en læge.

Instruktioner

Hvordan at slippe af ørevoks Build Up

1 Brug medicinen dropper, tilføje et par dråber olie ind i øregangen. Gnid klappen lige uden for øret for at hjælpe olien synke ind i øregangen. Gentag dette to gange om dagen i op til en uge. Olien blødgør voks.

2 Brug medicinen dropper, fylde øregangen med hydrogenperoxid. Lig på ryggen i 10 minutter til en time for at tillade hydrogenperoxid til løsne voks. Må ikke være foruroliget af boblende lyd forårsaget af hydrogenperoxid. Gnid flappen af ​​øret forsigtigt for at sikre hydrogenperoxid i øregangen.

3 Tøm hydrogenperoxid fra øret ved at vippe hovedet til den ene side. En vat kan anvendes til at opsamle hydrogenperoxid.

4 Brug medicin dropper at fylde øregangen med varmt vand. Hold det ydre øre op og bakke at rette kanalen. Efter vanding, tip hovedet til den ene side, og lad vandet løbe ud. Brug et stykke vat til at opsamle vandet, der dræner.

5 Tør det ydre øre med et håndklæde eller føntørrer.

6 Gentag processen med blødgøring og vanding indtil ørevoks falder ud.

TIPS

  • Ørevoks fjernelse kits kan også være effektiv. De er til salg på de fleste apoteker.
  • Stik ikke noget inde i øregangen, herunder medicin dropper. Må ikke grave ørevoks ud med en vatpind eller finger. Hvis du har mistanke om, at trommehinden punkteres eller at der er en øm i øret, se en læge med det samme. Hvis symptomerne ikke forbedres, se en læge med det samme.

        

Udgiv min kommentar