Fantacine.com

Ulemper ved bioidentical hormonbehandling

Ulemper ved bioidentical hormonbehandling

Berømtheder som Suzanne Somers og Oprah Winfrey har fremmet naturlig hormonbehandling hjælp bioidenticals. Disse lægemidler, svarende til stoffer, der fremstilles af kroppen, kan korrigere hormon mangler hos nogle mennesker. Sådanne patienter kan tage bioidentical hormoner som dehydroepiandrosteron, testosteron, estradiol, østron, østriol og progesteron. Fortalere for naturlig hormonbehandling ofte afhængige af unøjagtige tests og gøre vildledende påstande. Derudover kan bioidentical hormoner forårsage permanent skade.

tvivlsom Tests

Patienter overvejer bioidentical behandlinger opfordres til selv at overvåge deres hormon niveauer. Sådanne tests, ofte udført af post, forbliver upålidelige og unøjagtige. Resultaterne varierer efter etnicitet, tid, kost og andre idiosynkrasier. De må heller ikke korrelerer med fysiologiske processer. En 2005 gennemgang offentliggjort i det medicinske tidsskrift "Overgangsalderen" viser, hvordan cirkulerende progesteron niveauer dårligt afspejler endometrie konsekvenser af bioidentical progesteron brug.

Naturlige substitutionsterapi bestræber sig på at gengive fysiologiske hormon niveauer. Men to ting forbliver uklart for den enkelte: Først hvad er fysiologiske niveauer? For det andet vil sådanne niveauer være tilstrækkelig eller overvældende? Patienterne har brug for svar på disse komplekse spørgsmål fra licens læger forud for at tage bioidentical hormoner.

tvivlsomme påstande

Initiativtagere af naturlige udskiftning terapi arbejder typisk uden for konventionelle medicinske og videnskabelige samfund. En 2008 papir tilbydes i "overgangsalderen" lister flere etiske overtrædelser begået af fortalerne for den Wiley-protokollen. Denne procedure, der er beskrevet i en 2004 bog af TS Wiley og medarbejdere, tyder på, at hormon mangler ligger til grund mange medicinske tilstande. Desværre, Wiley et al. ikke har den pædagogiske uddannelse nødvendig for at give en sådan rådgivning, og mange af deres krav forbliver ubegrundet.

På grund af sådanne spørgsmål, Food and Drug Administration udstedt advarselsbreve til flere apoteker gør naturlige hormon behandlinger. Disse breve, sendt i 2008, fokuserede på det faktum, at FDA ikke har godkendt mange af de bioidentical lægemidler til rådighed. Derfor er effekten og sikkerheden af ​​nogle naturlige hormon behandlinger fortsat ukendt. FDA bemærkede også, at apotekerne gjort gentagne henvisning til den opfattelse, at bioidentical hormoner er identiske med kroppens naturlige kemikalier, og at denne idé endnu ikke er videnskabeligt bevist. Således er der behov for mere forskning, før naturlige hormon behandlinger kan sikkert anbefales.

Bivirkninger

Producenter af bioidentical hormoner ofte betyde, at sådanne lægemidler er sikrere end konventionelle medicin. Alligevel data understøtter ikke denne påstand. Naturlige hormonterapier, ligesom alle behandlingsprotokoller, kan producere både umiddelbare og forsinkede forandringer i kroppen. Bioidentical hormoner kan forårsage hjerte dysfunktion, øge slagtilfælde risiko, ændre bryst tæthed og skabe tarm nød. Og en 2008 papir skrevet til de periodiske "Oncology Anmeldelser" beskriver den potentielle kræftfremkaldende virkning af dehydroepiandrosterone og testosteron. Således mænd og kvinder, der overvejer indtagelsen af ​​bioidentical hormoner bør gå videre med forsigtighed.


        

Udgiv min kommentar