Fantacine.com

Lever Detox Vitaminer

Overdreven indtagelse af alkohol, en dårlig kost og løbende eksponering for skadelige stoffer i luften kan alle føre til en giftig leveren. Oprydning leveren først begynder med at rydde op i kosten. Det går hånd i hånd med at fjerne de stoffer, der forårsager toksicitet og tilføje nogle vigtige vitaminer til kosten, der kan være gavnligt.

Betydning

Leveren er den største glandulær organ i kroppen. Den er ansvarlig for filtrering af blodet af skadelige stoffer, nedbryde glucose og lagring vitaminer og mineraler.

Fungere

Funktionen af ​​leveren detox vitaminer er at støtte leveren i afgiftning af alle giftigt affald, der er gemt i den. Dette giver kroppen til bedre at optage næringsstoffer og fortsætte med at gøre det mere effektivt at fjerne giftstoffer.

typer

Vitamin C, vitamin E, vitamin B-kompleks, methionin, cholin og cystein er alle almindelige vitaminer, der er blevet kendt for at hjælpe med sund leverfunktion.

Tidsramme

Generelt lever detoxes tage alt fra 7 til 30 dage. Det afhænger af styrken af ​​detox, hvor giftigt du er og din størrelse.

Identifikation

Mælkebøtte rod, marietidsel, lakridsrod, fennikel frø og burre rod er nogle urter, der er blevet brugt til afvænning leveren. De kan findes i te og tinkturer.

Ekspert Insight

Efter en sund kost kan også have en meget positiv indvirkning på leveren. Spis masser af frugt, grøntsager, frø, nødder og fuldkorn og drikke masser af vand.


        

Udgiv min kommentar