Fantacine.com

Skole Evakueringsprocedurer

Skole Evakueringsprocedurer


Hver skole skal have procedurer for evakuering af studerende og personale i tilfælde af en nødsituation. Mens hver skolens individuelle programmer og procedurer varierer, det nationale institut for Occupational Safety and Health forsker i forskellige procedurer og indeholder retningslinjer og anbefalinger om, hvad præparater skoler skal have på plads.

flugt Procedurer

Disse omfatter signaler for at lade personalet vide, hvad slags nødsituation, de har at gøre med, og de handlinger, de skal tage for at beskytte liv. Andre escape procedurer skal fastlægges så godt, såsom hvem der skal gå, hvor, ved hvilken vej og i hvilken rækkefølge.

Emergency Udstyr

Hver klasse skal have en rygsæk eller andre Carryall indeholder nødforsyninger, såsom en førstehjælpskasse, lommelygte og et kort over deres tildelte flugtvej. Disse bør tages, når en evakuering er annonceret.

Optælling Procedurer

Metoder til at holde regnskab studerende og ansatte skal også være på plads. Under en evakuering, grupper forlade ved forskellige ruter. Korrekt kommunikation kræver, at der i tilfælde af en manglende eller tilskadekomne studerende eller ansat, kan oplysningerne videregives til brandmænd eller redningsmandskab straks.

Medicinske pligter

Nogle af de ansatte skal uddannes i CPR og andre basale medicinske procedurer til at give grundlæggende pleje før redningsmandskab ankommer og hjælpe redningsmandskab med tendens til skader.

Rapportering nødsituationer

Det bør besluttes på forhånd hvis pligt det er at rapportere nødsituationer så tiden ikke spildes eller taget fra andre vigtige opgaver. Denne person skal have en liste over, hvem de skal ringe til for hver type nødsituation og bør kende procedurerne allerede er truffet for at håndtere nødsituationer.

Fire Procedurer

En liste bør være lavet af alle potentielle brandfare og de rigtige måder at håndtere dem. Potentielle tændkilder bør opføres, sammen med metoder til at kontrollere dem. Også på listen skal være hvad systemer er på plads til at styre en brand, såsom placeringen af ​​brandslukkere og brandalarm trækker.

beredskab

Alle medarbejdere og studerende skal uddannes i evakuering procedurer, samt eventuelle opgaver og funktioner, de kan tjene i en nødsituation. Alarmnumre bør holdes i et let tilgængeligt sted, hvor de kan hurtigt og nemt fundet.


        

Udgiv min kommentar