Fantacine.com

Sådan forhindrer Huntingtons sygdom

Huntingtons sygdom er en neurologisk lidelse, der resulterer i en forringelse af nerveceller i hjernen - hvis resultat er ofte ukontrollerede spasmer og tics, et fald i motorik og følelsesmæssig dysfunktion. Mens ingen metode til forebyggelse eksisterer, medicin er til rådighed til at behandle symptomerne på Huntingtons sygdom. Imidlertid vil en sådan medicin kun tjene til at lindre symptomerne, mens sygdommen vil fortsat fremskridt i en, ofte, hastigt tempo.

Instruktioner

Sådan forhindrer Huntingtons sygdom

En Forstå, at det er umuligt at undgå, Huntingtons sygdom. Sygdommen er en arvelig neurologisk sygdom, som i alle kendte tilfælde, skyldes en unormal gen på enten mand eller kvinde side.

2 genkende tegn og symptomer på Huntingtons sygdom. Da forebyggelse af Huntingtons sygdom er umuligt, anerkende de forskellige symptomer på sygdommen er den bedste metode til at lette progression. Ifølge Mayo Clinic, symptomer omfatter: Demens, balance problemer, sløret tale, ufrivillige bevægelser, og synkebesvær.

3 Forstå, at Huntingtons sygdom er nedarvet. Komme overens med det faktum, at du ikke forårsage selv at få Huntingtons sygdom, men snarere arvet den fra en unormal gen i din mor eller fars DNA. Lær så meget som du kan om sygdommen og derefter lære at tilpasse din livsstil i overensstemmelse hermed.

4 Lær risikofaktorer for Huntingtons sygdom. Ifølge Mayo Clinic, "Hvis en af ​​dine forældre har Huntingtons sygdom, har du en 50 procent chance for at udvikle sygdommen." Men det er muligt at udvikle Huntingtons sygdom uden en forudgående familie historie af sygdommen.

5 Søge en formel diagnose fra en læge og begynde behandling for symptomer på Huntingtons sygdom, hvis det er nødvendigt. Medicin vil ofte også nedsætte sværhedsgraden af ​​symptomer knyttet til Huntingtons sygdom, men, ifølge Mayo Clinic, den gennemsnitlige levetid efter diagnosen er "10-30 år."

TIPS

  • Find en læge i dit område, som har specialiseret sig i Huntingtons sygdom. Mayo Clinic, såvel som mange andre klinikker i USA, er specialiseret i diagnosticering og behandling af Huntingtons sygdom.
  • Find en støttegruppe for Huntingtons sygdom i dit område. Internettet er en stor ressource for støtte grupper, der appellerer til dem, der udvikler Huntingtons sygdom.
  • Afstå fra selv-diagnose.

        

Udgiv min kommentar