Fantacine.com

Unge & Drug Abuse

Unge & Drug Abuse


Mange årsager er ofte citeret af unge for, hvorfor de udøver stofbrug og misbrug: kedsomhed, depression, manglende accept af fagfæller og større liv ændringer - såsom forældrenes skilsmisse - for blot at nævne nogle få. Lægemidler misbrugt af unge omfatter hallucinogener, depressiva, stimulanser, narkotika og inhalering. For at bekæmpe teenage stofmisbrug, skal forældre og pædagoger bo på toppen af ​​hvad stoffer er "hot" og hvordan man bedst til at forhindre alvorlige problemer opstår.

typer

Der findes flere typer af stofmisbrug, hvor unge og teenagere engagere. Først nogle unge misbrug ulovlige stoffer såsom marihuana, kokain og amfetamin samt phencyclidin (PCP) og lysergsyrediætylamid (LSD). Juridiske stoffer, der er ulovligt for unge - som alkohol og nikotin - er også brugt og misbrugt. For det andet, nogle unge misbrug receptpligtig medicin såsom smertestillende narkotika som Vicodin og Demerol, benzodiazepiner såsom Valium og Xanax, og stimulanser som Ritalin. For det tredje, nogle unge misbrug inhalanter og deltage i huffing, som er dybest set at indånde kemiske dampe fra spraydåser, benzin, fortynder og andre flygtige insolvents.

Identifikation

Unge, der deltager i stofmisbrug kan være dygtige i at dække over deres afhængighed, men der findes mange tegn, der kan tippe off forældre og ansvarlige voksne. Fysiske symptomer på en person, der kan være involveret med lægemidler omfatter blodskudte øjne, fortumlet eller forvirrede udtryk eller endda tomme blikke ud i rummet. Unge, der misbruger stoffer kan tilbringe en stigende mængde tid i deres soveværelse eller væk fra huset. Forældre kan også se for de store humørsvingninger samt ændringer i spise eller sove vaner.

Forekomst

2009 Overvågning af Future (MTF) undersøgelse - der gennemføres årligt af National Institute on Drug Abuse - viste, at unge holdninger til stofmisbrug positivt ændret i forhold til tidligere års undersøgelser. Undersøgelsen viste, at tidligere års brug af metamfetamin faldt betydeligt for alle high school kvaliteter, og fald i binge-brug af alkohol blev også rapporteret. Desuden viser den 2009 MTF-undersøgelsen, at cigaretrygning er på sit laveste punkt i historien for studerende i 8., 10. og 12. klasser. Imidlertid har marihuana brug tendenser var stabil ifølge undersøgelsen, med 32 procent af high school seniorer rapportering forbi års brug. Ikke-medicinsk brug af receptpligtig medicin såsom Vicodin og OxyContin har enten uændret eller øget blandt de studerende.

effekter

Stofmisbrug i ungdommen kan føre til både skadelige kort- og langsigtede virkninger. Kortsigtede virkninger af stofmisbrug er fysiologiske symptomer såsom dis-hæmning, svimmelhed, hurtig vejrtrækning, øget hjertefrekvens og blodtryk og endda ændringer i humør. Overdosering om eventuelle ulovlige stoffer eller receptpligtig medicin kan forårsage død. Blandt de mest alvorlige konsekvenser af stofmisbrug - i henhold til Nida - er de dødsulykker, der opstår som følge af adfærd forbundet med teen stofmisbrug.

Forebyggelse / Solution

Mange behandlingsprogrammer og stofmisbrug centre eksisterer for at hjælpe forældre får behandling for deres børn, og at hjælpe de unge overvinde deres ønske om at engagere sig i stofbrug og misbrug. Ambulante narkotika Rehab centre tilbyder behandlinger såsom gruppe terapi og efter-skole uddannelsesprogrammer. Inpatient faciliteter hjælpe med at behandle de mest alvorlige af stofmisbrugere. Mange junior high og gymnasier forsøger at bekæmpe unges misbrugsproblemer ved at gøre de studerende komplette krævede uddannelser og workshops, der underviser om de skadelige virkninger af narkotika.


        

Udgiv min kommentar