Fantacine.com

Stofmisbrug Programmer nærheden Mishawaka, IndianaStofmisbrug centre behandling af voksne, unge voksne, og i nogle tilfælde børn, der har en afhængighed af stoffer, lige fra methamfetaminer og narkotika til over-the-counter medicin såsom kost og sovepiller. Stofmisbrug centre også behandler folk for alkoholisme. Flere programmer og rådgivningstjenester er tilgængelige i eller i nærheden af ​​Mishawaka, Indiana.

Otis R. Bowen Center for Human Services

Med steder i Columbia City, Fort Wayne, Huntington, Wabash, Albion, Syracuse, Plymouth og Warszawa, Otis R. Bowen Center for Human Services tilbyder mange steder for patienter bekvemmelighed. Centret har en indlæggelse afdeling samt ambulant behandling. Fakultetet-til-patient-forholdet i døgnbehandling afdeling er 5 til 1. indlæggelse facilitet tilbyder detox tjenester samt in-house rådgivning for stofmisbrug. Centrets intensive ambulante programmer er designet til mange forskellige aldersgrupper, herunder unge voksne, teenagere og voksne, og omfatter et earl- interventionsprogram.

Otis R. Bowen Center for Human Services
850 North Harrison St.
Warsaw, IN
574-267-7169
bowencenter.org

Fire County Rådgivningscenter

De stofmisbrug leveret på fire County Counseling Center i Logansport, Indiana, er tæt Mishawaka og behandler folk i alle aldre. Centret giver stofmisbrug og psykiske sundhed programmer for børn, par, familier og voksne, og tilbyder både stationær og ambulant behandling. De fire County Rådgivningscenter accepterer de fleste forsikring og giver en glidende skala for mennesker behøver stofmisbrug rådgivning, der ikke har forsikring.

Fire County Rådgivningscenter
1015 Michigan Ave.
Logansport, IN
574-722-5151
fourcounty.org

St. Joseph Hospital

Som en del af den lutherske Health Network i Fort Wayne, Indiana, St. Joseph Hospital er voksen mentale sundhedstjenester afdeling tilbyder stofmisbrug programmer nærheden Mishawaka. Den mentale sundhed program tilbyder ikke kun stofmisbrug rådgivning, men også programmer inden for følgende områder, der kan ledsage stofmisbrug: selvmordstanker og morderiske tanker, fobier, hallucinationer og vrangforestillinger, depression og angst eller panikanfald. Det stofmisbrug program giver patienter med rundt-the-clock hjælp, en afgiftning program, medicinsk vurdering at diagnosticere eventuelle underliggende problemer, planlægning udledning, individuel, gruppe og familie terapi sessioner, og adgang til mental sundhed eksperter.

St. Joseph Hospital
700 Broadway
Fort Wayne, IN 46.802
260-425-3000
stjoehospital.com/Services/Behavioral%20Health/Pages/Adult%20Mental%20Health%20Services.aspx


        

Udgiv min kommentar