Fantacine.com

bronkospasme Forebyggelse

En bronkospasme opstår, når luftvejene i lungerne, de bronkier, kontrakter og bremsende. Betingelsen er ofte forårsaget af astma, allergi, luftvejsinfektioner, emfysem eller en række andre tilstande. Personer, der lider af bronkospasmer regelmæssigt vil finde det gavnligt at træffe foranstaltninger til at forhindre dem.

Anti-inflammatoriske lægemidler

Mange læger vil ordinere anti-inflammatoriske lægemidler til at hjælpe med at forhindre bronkospasmer hos personer, der oplever dem regelmæssigt. Disse lægemidler omfatter cromolyn natrium og kortikosteroider. De bidrager til at behandle den underliggende inflammation og dermed forhindre luftvejs fra snærende.

Beta-agonistlægemidler

Beta-agonist lægemidler bruges til at afslappe glatte muskler i luftvejene. Beta-agonist lægemidler indbefatter albuterol, metaproterenol og terbutalin. Mens disse lægemidler virker til at forhindre bronchospasm angreb, de behandler kun symptomerne og ikke de underliggende årsager.

Undgå Triggers

En af de mest almindelige måder at forhindre bronkospasmer indebærer undgå de udløsende faktorer, der forårsager dem. De, der oplever anstrengelsesudløst astma bør ikke udøve; dem, der har bronkospasmer forårsaget af en fødevareallergi bør undgå ulovlige fødevarer; og dem, der regelmæssigt kontrakt luftvejsinfektioner bør arbejde med deres læger til at forbedre deres immunforsvar.


        

Udgiv min kommentar