Fantacine.com

Sådan Cope med Bone Spur Pain

Sådan Cope med Bone Spur Pain


Bone Sporer er knoklet fremskrivninger, der vokser på kanten af ​​knoglen. De kan forårsage stor smerte, når de gnider mod omgivende nervevæv. Knogle fremmer almindeligvis vokser i fælles områder såsom fødder, knæ, albuer og rygsøjlen. Behandling af en knogle anspore afhænger af sværhedsgraden af ​​smerte og invaliditet det forårsager. Der er flere forslag til at håndtere den smerte, knogle Sporer kan forårsage.

Instruktioner

1 Prøv non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID) først. Din læge kan ordinere en bred vifte af medicin til at lette smerter, samt reducere enhver hævelse, der er til stede.

2 Tabe, hvis det er nødvendigt. Hvis du er overvægtig, kaste et par pounds kan hjælpe med at reducere stress på fælles og lette smerter på grund af en knogle anspore.

3 Prøv fysioterapi. Dette kan lære dig ordentlig stretching og styrke teknikker, der kan hjælpe. De kan også være i stand til at kontrollere enhver hævelse, der finder sted.

4 Skift fodtøj og forsøger orthotics. Hvis knogle anspore er i hælen af ​​din mund, kan det forværres af dit fodtøj og manglende støtte. Samt, kan du være at gå på det berørte område forkert. En korrekt monteret orthotic kan løse dette og forårsage stor lettelse.

5 Tal med din læge. Hvis der ikke har været med til at lindre din smerte, så kan du og din læge ønsker at overveje operation for at fjerne knogle anspore.

TIPS

  • Søge en ortopæd (fod læge), hvis intet at du har prøvet har hjulpet.

        

Udgiv min kommentar