Fantacine.com

Prævention for polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom, også kendt som polycystisk ovariesyndrom eller PCOS, rammer ca. en ud af 10 kvinder i USA. Der er ingen kur for PCOS, så behandling er begrænset til at behandle symptomerne på sygdommen. Prævention anvendes til behandling af symptomer på polycystisk ovariesyndrom.

Hormoner

Hormonel prævention anvendes til regulering hormoner, der er uafbalanceret grund PCOS. En kombination pille kan anvendes til at regulere østrogen og progesteron.

cyster

Fødsel kontrol anvendes til at regulere dannelsen af ​​cyster på æggestokkene. Østrogen indeholdt i prævention krymper cyster.

Acne

Kvinder med PCOS er tilbøjelige til at lide af acne og fedtet hud. Hormonel prævention regulerer produktionen af ​​hormoner, der forårsager olien kirtler til overanstrengelse.

anovulation

Hormonerne i prævention kontrollerer også ægløsningen. Mange kvinder med PCOS er anovulatoriske og ikke ægløsning på egen hånd.

Kaste livmoderslimhinden

Fordi mange kvinder, der har PCOS ikke oplever en regelmæssig menstruationscyklus, foring af livmoderen bygger thickly. Dette kan sætte kvinder i risiko for endometriecancer. Prævention regulerer menstruationscyklus, så foringen at kaste som normalt.


        

Udgiv min kommentar