Fantacine.com

Hvilket er den sikreste medicin til Scalp ringorm?

Hvilket er den sikreste medicin til Scalp ringorm?


Hovedbund ringorm --- eller tinea capitis --- er en smitsom hudinfektion i hovedbunden forårsaget af en svamp. En række af orale svampedræbende medicin er til rådighed ved kun recept. Alle disse medikamenter er forholdsvis sikker, men hver kan frembringe bivirkninger. Læger kan ordinere en oral medicin, og anvendelsen af ​​en medicineret shampoo til behandling af infektionen.

Fakta

Børn som regel er mere modtagelige end voksne til hovedbund ringorm infektioner, som er mere almindelige i varme, fugtige miljøer. Scalp ringorm er meget smitsom i form af direkte kontakt med en inficeret person og ved at berøre forurenede emner såsom kamme, børster eller tøj.

Kæledyr kan også sprede infektionen.

Scalp ringorm ikke altid ser det samme. Symptomerne kan omfatte tørre pletter på huden eller pletter af skaldethed.

Symptomer

Tegn på, at du kan have hovedbund ringorm er skaldede pletter, hvor håret synes at have brækket, kløende hovedbund, pus-fyldt sår eller runde skællende sår eller små sorte prikker. Du kan også udvikle en feber.

Forebyggelse

God hygiejne og regelmæssig indsæbning i hovedbunden er nøglen til forebyggelse af hovedbunden ringorm. Undgå kontakt med smittede personer og ikke udveksle personlige emner såsom hatte, kamme, hårspænder eller lignende med andre. Også kigge efter tegn på infektion i kæledyr, herunder skalering, hårløse områder.

Behandling Overvejelser

Antimykotiske behandlinger anvendes til behandling af hovedbunden ringorm omfatter griseofulvin, terbinafin og itraconazol. Disse medikamenter er taget gennem munden og varigheden af ​​behandlingen kan vare op til flere måneder. De mest almindelige bivirkninger af svampemidler er hovedpine og kvalme. Desuden skal alle medlemmer af husstanden bruge en medicineret svampedræbende shampoo, der indeholder ketoconazol eller selen sulfid.

Advarsel

Mens der har været sjældne tilfælde af levertoksicitet forbundet med oral svampedræbende medicin, hjem retsmidler og aktuelle behandlinger ikke effektivt behandle hovedbund ringorm. Andre mulige komplikationer fra selve infektionen er permanente ar og hårtab.


        

Udgiv min kommentar