Fantacine.com

Sådan at udstyre et soveværelse til en gigt patient

Sådan at udstyre et soveværelse til en gigt patient


At leve med gigt betyder, at ændringer i den måde, du tackle de daglige opgaver. Knappe en skjorte eller bare at komme ud af sengen om morgenen, kan blive næsten uoverstigelige udfordringer, hvis du ikke udstyre dit hjem med nogle af de mange hjælpemidler til rådighed for gigt ramte.

Instruktioner

Design en værelses at lette smerten af ​​arthritis

1 Shoppe rundt efter en seng, der ikke vil forværre din tilstand ved at være for fast eller for blød. Madrasser konstrueret af skum eller yde yderligere støtte er typisk anbefales til dem, der lider af gigt.

2 Invester i en justerbar seng. De kan indstilles på et mere behagelig højde for en gigt patient at komme ind og ud af hver dag.

3 Nyd at læse i sengen uden smerte ved at købe en bog stativ eller holder.

4 Udstyr din soveværelse med en reacher eller nå værktøj til at hjælpe dig med at få styr på små genstande på gulvet eller i høje hylder i dit soveværelse. Fremstillet med en udtrækkelig arm, disse værktøjer har en hummer-claw-stil pincher den ene ende og et håndtag, der er let anvendes af en gigt patient på den anden.

5 Kom til dit tøj med færre smerter, når du udstyre dit skab og kommode skuffer med let-til-grip doorknob dækker. Dette større omkreds håndtag vil ikke kræve, at du lave en stram knytnæve at åbne døren eller skuffen, potentielt spare dig fra yderligere smerter på grund af gigtplagede led.

6 Medtag en sok hak til at trække dine sokker i din liste over emner til at udstyre dit skab. En længere håndteres sok hak er at foretrække for en gigt patient.

7 Køb en langskaftet sko horn at lette arbejdet med at sætte på dine sko om morgenen. Mange er designet til at nå så højt som dit knæ, hvilket gør det muligt at indsætte din fod ind i din sko uden bøjet over.

8 Kig efter grooming tilbehør sådanne kamme, børster og hår produkter, som har længere eller større håndtag. Den mindre af en knytnæve, du nødt til at gøre for at afhente produktet og bruger det, jo mere beskyttelse du kan sørge for dine led.

TIPS

  • Tal med din læge om at møde med en fysisk eller ergoterapeut bør dit niveau af handicap taler for det. Disse terapeuter kan hjælpe dig med at lære bedre tilgange til de daglige opgaver, som vil hjælpe dig med at overvinde smerter og træthed og leve et bedre liv med gigt.

        

Udgiv min kommentar