Fantacine.com

5 Trin Diets

5 Trin Diets


Efter en streng diæt kan være en givende, men stressende oplevelse for din krop. Nogle kostvaner er for at tabe vægt, mens andre er til at spise sundt. Uanset hvad, at have en plan kan gøre tingene lettere. En række fem-trins kost planer er til rådighed, og plukke den rigtige afhænger af, hvad du ønsker at opnå.

5-Step Detox

De kunne starte en afvænning kost for en række forskellige årsager. Uanset årsagen, bliver du nødt til at afslutte fem trin til at fuldføre det.

Drik mere vand. Vand hjælper flush toksiner fra kroppen.

Blød i karret. Tage et bad i varmt vand med 4 kopper Epsom salt og yderligere 2 kopper bagepulver. Dette hjælper med at reducere muskelsmerter.

Tag vitamintilskud. Ved minimum tage en multivitaminpille hver dag.

Forbruge fem frugt og grønt om dagen. Friske fødevarer hjælpe afgiftning af kroppen.

Klip hvide, sukker og korn. Sukker og korn kan være til skade for immunsystemet, og når systemet ikke fungerer korrekt, du er tilbøjelig til sygdom.

Fem faktor

Den 5 Factor kostplan blev skabt af fitness og ernæring ekspert Harley Pasternak. Den er designet til at hjælpe dig med at komme ind i bedste form af dit liv.

De fem-ugers plan giver dig mulighed for at komme i form på bare fem uger. Men mange af Pasternak klienter anfører, at efter fem uger, disse metoder bliver til en almindelig livsstil.

Skift dine spisevaner til fem måltider om dagen. Ved at spise fem 5 Factor måltider om dagen, vil du ikke kun tabe sig, men du vil stoppe trang andre fødevarer.

Har fem ingrediens måltider. De, der deltager i fem Factor kost får opskrifter, der bruger kun fem ingredienser og tage kun fem minutter at lave mad.

Gør 25 minutters træning. Øvelse i korte 25-minutters brister stedet besøger gymnastiksalen i mange timer.

Snyde gang om ugen. Ifølge Pasternak, kan en kost pause være bemyndigelse. Kontrolleret snyd kan hjælpe dig med at nå dine mål.

5 trin til at sænke kolesterol

High-density lipoprotein (HDL) er kendt som dårlige kolesterol. Dette er fordi det kan skabe en ophobning af plak på dine arterie vægge. Du kan sænke denne kolesterol med fem trin.

Tilføj plantesteroler til din kost. Disse kan findes i frugt og grøntsager. Hver 100 g indeholder 50 procent af dit daglige indtag af steroler at hjælpe med at reducere dårlige kolesterol.

Dyrke motion. Du behøver ikke at arbejde ud for time; en simpel 30-minutters kørsel hver dag i væsentlig grad vil sænke dit kolesteroltal.

Forøg din C-vitamin indtag. Vitamin C kan findes i appelsiner, jordbær og citroner, blandt andre frugter og grøntsager. Food and Drug Administration (FDA) foreslår et dagligt indtag på 60 mg.

Oprethold en fedtfattig diæt. Dette vil ikke betyde at opgive dine livretter, men blot at læse etiketter og vælge bedre fødevarer, såsom fisk, pasta, nødder og frø.

Leve en sund livsstil. Undgå at ryge, og drikke vand i stedet for alkohol og koffein.

Sund kost kostplan

Den sunde kostvaner kostplan er en simpel fem-trins program.

Tro du kan tabe. Hold dig på en positiv måde og fortælle dig selv, du kan nå dine mål.

Find motivation, sætte mål og belønne dig selv.

Spis sund mad og sunde mindre størrelse måltider. Sund mad indeholder dine fem frugt og grønt om dagen.

Planlæg en øvelse rutine. Du behøver ikke at køre i timevis; lidt hver dag vil hjælpe dig med at tabe sig og at du føler dig bedre. Selv kun 15 minutter om dagen vil hjælpe, men den anbefalede mængde er 30 minutter.

Brug de rigtige værktøjer. Det betyder, at diskutere øvelse rutiner med fagfolk, slutter en kost gruppe til at holde på sporet og bruge en Nutritional Counting enhed.


        

Udgiv min kommentar