Fantacine.com

Sådan får seler

Så meget som vi ikke kan lide det, mange af os er bare nødt til skæve tænder. Mens vi alle kan fantasere om at have det fantastisk berømthed smil - skal vi også huske på, at næsten ingen er født med perfekt lige tænder. Men du kan vælge at se en specialtandlæge og få dig et sæt seler, der vil helt sikkert glatte disse hjørnetænder ud. Disse fire trin vil vise dig nøjagtigt, hvordan man får seler og i sidste ende vinde endnu et skridt i at have den perfekte smil, som du ønsker det.

Instruktioner

1 Forskning odontologer eller få en henvisning. Den bedste måde at finde den rigtige tandlæge er normalt ved at få en henvisning fra din generelle tandlæge. Eller, kan du forskning en på din egen.

2 Opsæt en tid til en foreløbig aftale. Når du har fundet en specialtandlæge, kalde dem og oprette en tid til at komme ind og mødes med lægen om præjudiciel aftale.

3 Mød med odontologer og diskutere dine muligheder. Når du mødes med din læge sørge for, at du spørger dem eventuelle spørgsmål, du måtte have om proceduren og daglige pleje samt samlede omkostninger ved behandlingen.

4 Lav en aftale for at få seler. Nu hvor du har fundet en læge og du er bevæbnet med viden, er det tid til at tage dette budget og gå og få par seler, som du har været der ønsker.

TIPS

  • Når du har dine seler sørge for, at du passer godt på dem og følge din orthodontist s rengøring instruktioner.
  • Husk, at der vil være visse fødevarer, som du ikke kan spise, og at du skal tage sig af dine seler flere gange om dagen.

        

Udgiv min kommentar