Fantacine.com

Sådan fjernes huden tags med Tea Tree Oil

Sådan fjernes huden tags med Tea Tree Oil


Mens hud tags betragtes harmløse i den medicinske verden, kan de være fysisk irriterende og pinligt for dem, der lider af dem. Hud tags er ikke-maligne tumorer, og de findes ofte i områder af kroppen, hvor der er flere hudfolder, såsom armhulen eller halsområdet. De fleste forsikringsselskaber dækker ikke fjernelsen af ​​huden tags af læger. Da hud tags er ikke livstruende, er deres fjernelse ses som kosmetisk. Hvis du vil fjerne en hud-tag, der er en enkel, smertefri måde at gøre dette derhjemme med tea tree olie. Tea tree olie er æterisk olie kogt fra en plante hjemmehørende i Australien. Det er kendt for sin svampedræbende og antiseptiske egenskaber.

Instruktioner

1 Sørg for området af din hud med huden tag på det er rent og tørt.

2 Hæld lidt tea tree olie på et stykke vat.

3 Gnid huden tag med tea tree olie.

4 Tape tea tree gennemblødt bomuld bolden over huden tag med medicinsk tape, hvis du ønsker. Dette vil fremskynde fjernelsen af ​​huden tag.

5 Gentag disse processer flere gange om dagen, indtil huden tag løsner og falder af af sig selv.

TIPS

  • Hvis du har en meget lille tag, kan du også bruge en vatpind til at duppe huden tag i stedet for et stykke vat. Dette vil spare på nogle af tea tree olie, som det kan være dyrt.
  • Vær forsigtig, når anvende enhver æterisk olie på huden, som din hud kan reagere på det. Hvis du oplever brændende eller rødme af huden efter brug tea tree olie, stoppe brugen og vask huden med det samme.

        

Udgiv min kommentar