Fantacine.com

Sådan Find en Doctor til en muldvarp fjernelse

Sådan Find en Doctor til en muldvarp fjernelse


Mole fjernelse er ikke kun godt for optrædener, nogle gange er det vigtigt for dit helbred. Selv om de fleste modermærker er ikke kræft, nogle er. Dem, der er kan være meget farligt. Hvis du har brug hjælp til at finde en god læge for at fjerne din muldvarp, kan denne artikel hjælpe.

Instruktioner

1 Kig på muldvarpen i spejlet. Der er 2 ting at overveje, før en muldvarp fjernelse, udseendet af mol selv og placeringen af ​​mol. Første kig på muldvarp udseende. Er det mærkeligt farvet eller asymmetrisk?

2 Kig på placeringen af muldvarp for muldvarp fjernelse. Er det på dit ansigt, bryst, underben, underarm, eller enhver anden meget synlig plet? Er det et sted du kan næppe se dig selv, langt mindre nogen anden?

3 Beslut, hvis du har brug for en hudlæge intern medicin eller en kosmetisk hudlæge for muldvarp fjernelse. Hvis du tror, ​​muldvarpen ser mærkeligt du helt sikkert brug en internist for at sikre det er ikke kræft. Hvis muldvarpen er på dit ansigt, eller en synlig placering, kan en kosmetisk dermatolog være din bedste satsning.

4 Ring til et par klinikker og se, hvor hurtigt du kan få i. Store dermatologer er i høj efterspørgsel. Hvis du kan få i højre væk for muldvarp fjernelse, styre klart. Du er bedre at vente et par uger for en aftale et andet sted.

5 Sæt dig selv på annullering listen. Dette vil få dig i din muldvarp fjernelse hurtigere, mens du stadig se en kvalitet hudlæge.

TIPS

  • Sørg for at tjekke med din forsikring til at se, hvis du har brug for en henvisning til en hudlæge. Nogle virksomheder vil tilbageholde betaling, hvis du ikke får en.

        

Udgiv min kommentar