Fantacine.com

Sådan bruges Sea Salt at helbrede toenail svamp

Sådan bruges Sea Salt at helbrede toenail svamp


Toenail svamp er karakteriseret ved tykke, misfarvede eller gullige negle, der også kan blive skør og chip væk. Toenail svamp er ikke kun utiltrækkende, kan det blive smertefuldt til tider forårsager forlegenhed og ubehag for en lidelse med det. Forsøger at slippe af toenail svamp kan være ganske dyrt, hvad enten det er gennem mange lægebesøg og recepter eller over-the-counter medicin. En billig måde at helbrede toenail svamp er med havsalt

Instruktioner

1 Trim dine tånegle og fil ned så meget af svampe-inficerede toenail som muligt. Dette vil hjælpe havsalt behandling for at nå det angrebne område mere effektivt.

2 Sæt varmt vand i en fod bassin, med lige nok vand til at dække dine tæer. Gør vandet så varmt som dine fødder vil være i stand til at stå.

3 Rul op et håndklæde og placere den under bassinet i den modsatte ende af, hvor tæerne vil være. Dette vil vippe det meste af vandet til tåen ende af bassinet.

4 Tilføj en kop af hydrogenperoxid til vand og derefter dyppe tæerne i vandet.

5 Tag din våde tæer ud af vandet og hæld jorden havsalt over dine tæer. Lad det sidde i ca. tre minutter, før du placerer dine tæer i vandet for at suge. Mens dine tæer sidder ud af bassinet med havsalt på dem, tilsættes 1 1/2 kop jorden havsalt til vandet og peroxid i bassinet.

6 Sæt tæerne tilbage i vandet og suge dem i 30 minutter.

7 Fjern tæerne fra havet saltopløsning og dup dem tørre. Masser blidt dine fødder og tæer for at bidrage til at fremme cirkulation til området.

8 Påfør en dråbe eller to af eddike til den inficerede toenail. Læg ikke på sko eller sokker. Hvis du skal gå ud, slid sandaler eller flip flops.

9 Gentag 30 minutters havsalt suge dagligt eller så ofte som muligt, indtil toenail svamp er forsvundet. Du skal muligvis fortsætte udføre sættetid mindst en gang om ugen for at forhindre svamp i reinfecting.

TIPS

  • Hvis du skal bære strømper omkring huset eller i seng, skære tå området ud for at forhindre irritation til de berørte tæerne. Tag dig tid til at soignere dine tånegle og holde dem rene og tørre, som toenail svamp trives i et mørkt, fugtigt miljø. For at gøre en hurtig blød i løbet af dagen eller under dit skrivebord på arbejdet, placere en håndfuld havsalt i en skål med varmt vand og holde tæerne i det.
  • Undgå neglelak indtil din toenail svamp har ryddet op. Hold dine tæer og fødder tørre, da dette vil hjælpe med at forhindre svampen i at sprede sig.

        

Udgiv min kommentar