Fantacine.com

Sådan bruges Soy Protein

Soja er højt proteinindhold, lactose-fri og indeholder ingen kolesterol. Disse egenskaber gør det en fantastisk måde at supplere kosten for dem med laktoseintolerans eller højt kolesteroltal, eller for vegetarer. Derudover er sojaprotein menes at øge hjerte-kar-sundhed, gør det en stor supplement til næsten alle, især folk med risiko for eller med en historie af hjertesygdomme og diabetes. Her er nogle måder at tilføje soja til din kost.

Instruktioner

1 Udskift din almindelige hvedemel med sojamel. Du kan lave alle dine yndlingsopskrifter i nøjagtig samme måde med en lille ændring i smag, en nem måde at bruge sojaprotein og støtte din generelle sundhed.

2 Stedfortræder tofu eller endda tempeh for kød i opskrifter som kræver oksekød, kylling eller andet kød. Mens mange mennesker ikke kan lide smagen og konsistensen af ​​tofu, tempeh, fremstillet af hele, kogte sojabønner, er langt mere spiselig og er pakket fuld af sojaprotein.

3 Drik sojamælk i stedet for almindelig mælk, især hvis du er laktose intolerant, eller forsøger at reducere fedt eller kolesterol i din kost. Mens finde et mærke af sojamælk, som du finder spiselig vil tage nogle eksperimenter, der er masser af kvalitetsprodukter derude som tilbyder lignende smag og konsistens til almindelige mælk.

4 Tænd op med sojaprotein pulver. Soy protein pulver kan være den nemmeste måde at få ekstra protein hver eneste dag, da det let kan føjes til saft, salater, supper og andre opskrifter.

5 Se efter en lang række andre sojaprodukter, såsom miso, soja burgere, soja kalkun, soja yoghurt, soja ost og mere. Med lidt justering til din almindelige indkøbsliste, vil du finde, at det er nemt at bruge mere sojaprotein i din daglige kost.

TIPS

  • Få en overdænge portion sojaprotein efter en træning, som undersøgelser har vist, at protein er med til at genoprette og opbygge muskelmasse efter fysisk træning. Sojaprotein er tilgængelig i en række former; men de fleste atleter og bodybuildere foretrækker at bruge soja protein pulver.

        

Udgiv min kommentar