Fantacine.com

Hvordan man behandler Hair mider i mennesker

Hvordan man behandler Hair mider i mennesker


Hår mider er mest almindeligt forekommende på en persons øjenvipper og øjenbryn, og normalt ikke forårsage nogen symptomer. Men i mennesker med mangler i deres immunsystem, der er knyttet til forskellige sundhedsmæssige betingelser, herunder acne, dermatitis, rosacea, og hårtab.

Demodex folliculorum og dermodex brevis er de to hovedtyper af hår mider hos mennesker. De lever i hårsækkene, og i talgkirtlerne (olie kirtler) hhv. De er begge omtalt som infektioner med Demodex. Afhængig af hvilken form for hår mide du har, og hvilke symptomer håret mider der producerer på dit ansigt eller i håret, kan du vælge en række behandlinger for din demodicose.

Instruktioner

Hår Mider Behandling fra din hudlæge

1 Besøg din hudlæge. De vil være i stand til at diagnosticere, hvad slags hår mide du har ved at sætte en af ​​dine øjenvipper under et mikroskop.

2 Hvis du har hår mider, vil hudlæge lokke dem til overfladen af hårsækken med et kemisk middel, og derefter behandle dine øjenlåg og bryn med en 0,5% proparacain løsning. Efter fem minutter, vil de anvender en opløsning af 70% alkohol.

3 Gentag disse behandlinger på hudlæge i tre uger.

4 Fortsæt med at behandle håret mider hjemme i mellem besøg til hudlæge.

Forside Behandlinger For Hair mider

5 Hvis du har en diagnose af hår mider, kassere alle dine øjenmakeup. Ikke bære nogen under behandlingens varighed, ca. en måned.

6 Desinficer alle ark og håndklæder til at forhindre en ny infektion. Køb nye puder.

7 Tjek din hjemlige partner og børn; hvis alle har en hår mide problem, vil alle brug for at blive behandlet.

8 Kontrollér kæledyr til eventuelle tegn på skab, og behandle dem i overensstemmelse hermed.

9 skrubbe øjenlåg og øjenbryn to gange dagligt med baby shampoo fortyndet med vand til opnåelse af en fortynding på 50%.

10 Påfør 50% tea tree olie med 50% Macadamia nøddeolie omhyggeligt til vipperne og bryn med bomuld tip applikatorer. Få olien i vipperne rødder og langs vipperne at dræbe eventuelle æg. Behandl øjenbrynene så godt.

11 Påfør antibiotisk salve, du har fået ordineret, indtil symptomerne rydde op. Kviksølvoxid 1% salve, pilocarpin gel eller tetracain er de mest almindelige behandlinger for hår mider.

12 Brug tea tree olie sæbe til at vaske dit ansigt dagligt.

13 Fortsæt med alle behandlinger, indtil symptomerne forsvinder. En tur tilbage i den hudlæge vil afgøre, om du med succes har fjernet dit hår mider.

TIPS

  • Hvis inflammation er til stede, kan dermatologist ordinere en kombination steroid-antibiotisk salve i en uge.
  • Hvis håret mider har forårsaget alvorlige hudsymptomer som akne eller rosacea, kan mundtlige antibiotika som tetracyclin ordineres. Gennemfør alle doser af salver eller mundtlige antibiotika for at rydde hår mider.
  • Tea tree olie er en naturlig antinflammatory med antiseptiske egenskaber, og fremragende til nedslående acne.
  • Vær forsigtig med at anvende enhver stærk opløsning langs øjenvipperne.
  • Glem ikke at behandle øjenbrynene så godt.
  • For mænd, bør disse behandlinger omfatter behandling af facial hår, såsom overskæg, skæg og bakkenbarter. De vil måske overveje at barbering ansigtsbehåring nøje.

        

Udgiv min kommentar