Fantacine.com

Dos & Don'ts på Sådan at blive gravid Fast

Nogle mennesker kunne pleje mindre, hvis de har et barn. Andre kan imidlertid ikke vente med at blive gravid. Oddsene for undfangelsen succes kan forbedres for disse personer ved at være opmærksom på nogle dos og don'ts i forbindelse med graviditet.

Ægløsning og Samleje

Hold styr på din ægløsning og have sex i de få dage før, når du har ægløsning. Mange kvinder ikke forestille simpelthen fordi de ikke ved, hvornår de er mest frugtbare (dvs. når de har ægløsning) og savner undfangelse vindue af muligheder. Kvinder, der ønsker at blive gravide kan bruge hjemme ægløsning prædiktor kits og kortlægning metoder til at få en idé om, når de har ægløsning i deres normale menstruationscyklus. Når en kvinde har en idé om, når hun er eller vil blive ægløsning, kan sex være planlagt til dagene før ægløsningen, så sædcellerne er tilgængelig for ægget, når den frigives (sædceller kan leve op til fem til syv dage, hvis betingelserne er til stede ). Må ikke antage, at du er "som et ur" med hensyn til ægløsning, men da det er meget sjældent, at en kvinde vil få ægløsning på præcis samme tid i hver menstruationscyklus på grund af hormonelle forandringer kvinden kan opleve.

Slim og smøremidler

Overvåg cervikal slim og undgå brug af personlige smøremidler under elskov. En kvindes cervikal slim ændrer sammenhæng i hele menstruationscyklus. I den mest frugtbare periode af kvindens cyklus, normalt den cervikale slim er klar og er konsistensen af ​​æggehvide. Overvågning af slim også kan give en indikation af potentielle fertilitetsproblemer, såsom en infektion, der kan skabe et miljø, hvor sædcellerne ikke kan overleve. Hormon niveauer til tider kan skabe vaginal tørhed, men smøremidler bør undgås, hvis du forsøger at blive gravid, fordi mange af dem indeholder ingredienser, der ikke sæd venlige.

Kost og stofmisbrug

Få din kost sammen og undgå at drikke, ryge eller tage stoffer. Når en kvindes krop er mangelfuld i kalorier, vitaminer, mineraler og næringsstoffer, kroppen går i selvopholdelse mode og stopper de processer, den finder som værende mindre end afgørende for overlevelse. Dette omfatter processer i forbindelse med udgivelsen af ​​æg, hvilket er grunden til kvinder der kost alvorligt nogle gange har uregelmæssig eller ubesvarede perioder. Dette kan gøre det vanskeligt at forudsige ægløsning, hvilket gør det vanskeligt at have samleje for undfangelse på det rigtige tidspunkt. Selv hvis en kvinde bliver gravid med dårlig kost, drikke, ryge eller gør narkotika øger odds, at problemer vil resultere efter undfangelsen (f.eks fosterskader), der kan ende i kvindens krop afvise graviditeten.


        

Udgiv min kommentar