Fantacine.com

Detox fra alkohol Diet

Overdreven indtagelse af alkohol kan forårsage en række sundhedsproblemer. Ernæringsmæssige mangler er almindelige i alkoholikere, fordi de har tendens til at springe måltider og kroppen bliver ude af stand til at absorbere vitaminer og mineraler. En god afgiftning behandling plan vil omfatte ernæringsterapi til at vende disse mangler.

Kost Under Detox

Overdreven indtagelse af alkohol kan forårsage sundhedsmæssige problemer samt ernæringsmæssige ubalancer. Det er vigtigt, at alkoholikeren under afgiftning modtager tilstrækkelig ernæring til at understøtte hans tilbagetrækning indsats. Afgiftning fra alkohol kan forårsage tab af appetit. Varm bouillon og væsker kan være alt, der kan tolereres i de første par dage af alkohol tilbagetrækning. Urteteer, såsom kamille, baldrian rod og kalot, kan være nyttige under detox for at reducere stress og irritabilitet.

Fedtfattige proteinkilder tåles godt under afgiftning. Der er behov for ekstra vitaminer C og B på dette tidspunkt. Ekstra mineraler, såsom magnesium, kalium og calcium, også kan gives til en patient afgiftning fra alkohol. Begrænsning koffein og sukker kan bidrage til at mindske alkohol trang.

Kost Efter Detox

En sund, velafbalanceret kost efter alkohol detox kan også bidrage til at genoprette balancen og god ernæring til kroppen. Når alkohol elimineres, vil appetitten tilbage og en sund kost kan opretholdes. Efter alkohol detox, det igen er gavnligt at begrænse mængden af ​​koffein og sukker i kosten til at hjælpe med at reducere alkohol cravings.

En fuld undersøgelse for at fastslå tilstanden af ​​leveren kan udføres efter detox, at afgøre, om der er behov for en speciel diæt. Drinking store mængder alkohol tvinger leveren bliver overvældet med at fjerne giftstoffer fra blodet og kan resultere i en betændt og beskadiget lever. Alkoholikere, der lider af et meget beskadiget leveren bliver nødt til at overvåge deres protein indtag omhyggeligt. En speciel kost for en beskadiget leveren vil balancere kulhydrater til proteiner for at forhindre yderligere skader. Leverskader kan ikke vendes.

Langsigtede mål

Ernæringsmæssige mangler kan have en alvorlig effekt på hjernens funktion og blodsukkerniveauer i kroppen. Selv når en alkoholiker er at spise en velafbalanceret kost, kan overdreven alkoholindtagelse får kroppen til at være ude af stand til at kontrollere blodsukkerniveauet. For at genoprette ernæringsmæssige mangler hos alkoholikere, er det afgørende, at alkohol fjernes fra kosten på permanent basis. En ernæringsmæssigt lyd og velafbalanceret kost kan genskabe nogle af de ubalancer, der har fundet sted med alkoholindtag gennem årene. Kosttilskud bruges til at erstatte nogle af de tabte næringsstoffer i alkoholikere, der er underernærede, i et forsøg på at forbedre sundheden. Det er vanskeligt at fastslå de mangler, der en alkoholiker kan have på grund af kronisk drikke, men afholde sig fra alkohol er et vigtigt første skridt i at bringe balance tilbage til kroppen.


        

Udgiv min kommentar