Fantacine.com

Eddike & Olivenolie sundhedsmæssige fordele

Eddike & Olivenolie sundhedsmæssige fordele


Eddike og olivenolie er blevet stadig mere populært i årenes løb på grund af deres sundhedsmæssige fordele. I 2004 amerikanere brugte 450 $ millioner om olivenolie alene. Stigende popularitet dels på grund af middelhavskosten tendens, der fokuserer på frugt, grøntsager og sunde fedtstoffer, har både eddike og olivenolie sikret en plet på amerikanernes plader.

Vægttab

Mens der er lidt forskning opsummerer de sundhedsmæssige fordele ved eddike, kan et fald i kalorieindtag komme som følge af brugen af ​​det i stedet for andre højt kalorieindhold krydderier ligesom mayonnaise og olie i salatdressinger.

Kalorier i eddike rækkevidde pr spiseskefuld, afhængig af typen. De fleste eddiker er næsten kalorieindhold gratis og alderen balsamico eddike kan have op til 30 kalorier pr spiseskefuld. Eddike har en meget stærk smag, så ikke meget er nødvendig for at smag op en skål alligevel. Prøv at blande eddike med Dijon sennep til en olie-mindre lavt kalorieindhold salatdressing at spare op til 100 kalorier pr spiseskefuld.

Antiinflammatorisk middel

Forskning udført i 2009 af tidsskriftet af kemiske Senses tyder på, at en polyphenolisk stof i ekstra jomfru olivenolie kaldet oleocanthal har vist sig at indeholde anti-inflammatoriske egenskaber. Den inflammatoriske proces er ansvarlig for immunresponser som astma, blodpropper, og selv fremmer vækst og deling af cancerceller. Den type af olivenolie med den største mængde oleocanthal kaldes "ekstra jomfru." Ekstra jomfru beskriver oliens lavt syreindhold niveau og er en afspejling af bedste kvalitet pleje og behandling og højere niveauer af polyphenoler i forhold til "jomfru" eller "ren" olivenolie. Lidt ekstra jomfru olivenolie hverdagen kan hjælpe kontrol astmasymptomer og mindske risikoen for kræft.

heart Sund

Sammen med sin anti-inflammatoriske egenskaber, olivenolie indeholder store mængder af poly og enkeltumættet fedt og meget lidt mættet fedt. I 2004 Food and Drug Administration annonceret, at "spise omkring to spiseskefulde olivenolie dagligt kan reducere risikoen for hjertesygdomme på grund af enkeltumættet fedt" (FDA pressemeddelelse, 2004). Så længe kalorier ikke er steget, kan forbrugende olivenolie hver dag beskytter dit hjerte og blodkar. Finish pasta med olivenolie til at forbedre dit hjerte sundhed.

sænker kolesterol

Kolesterol findes i alle animalske produkter, ligesom kød, ost, æg og smør. Disse produkter har også tendens til at have store mængder af mættet fedt. Kolesterol og mættet fedt arbejde for at øge LDL kolesterol ( "dårlige" cholesterol) og total cholesterol. Olivenolie indeholder meget små mængder mættet fedt og store mængder af enkeltumættet fedt, som arbejder for at sænke LDL og endda øger HDL ( "god" kolesterol). Stedfortræder smør med olivenolie for en kolesterolsænkende måltid.


        

Udgiv min kommentar