Fantacine.com

Er fiskeolie lavere kolesteroltal

Er fiskeolie lavere kolesteroltal


Sænkning kolesterol ofte indebærer at ændre din kost og fjerne visse fødevarer fra hvad du spiser regelmæssigt. Mange fødevarer øger triglyceridniveauer i blodet. Høje triglyceridniveauer er ofte relateret til højere kolesterol i blodet og dermed øget risiko for hjertesygdomme. Undgå visse fødevarer og forbrugende andre - såsom fisk - kan hjælpe med at sænke dit kolesterol.

Dårlige fedtstoffer og gode fedtstoffer

De typer af fedtstoffer, du spiser er vigtigere end mængden af ​​fedt i din kost. Dårlige fedtstoffer indbefatter mættede og transfedtsyrer, som er forbundet med øget risiko for hjertesygdom. Disse dårlige fedtstoffer kommer typisk fra fødevarer kilder såsom oksekød, svinekød og mejeriprodukter. Fiskeolie er et eksempel på en god fedt. Den indeholder omega-3 fedtsyrer, som er nødvendige for korrekt hjerne og celle funktion i kroppen.

Forskning vedrørende fiskeolie kosttilskud

En række undersøgelser har påvist en sammenhæng mellem fiskeolie forbrug og sænkede kolesterolindholdet i blodet. En undersøgelse fra 1995 fra Texas Woman University konkluderede, at fiskeolie kosttilskud havde en mærkbar effekt på kolesterol i blodet. Talrige andre undersøgelser har konkluderet meget af det samme. Det fremgår for det modsatte er sparsomme i bedste.

kosten overvejelser

Blot at tilføje fiskeolie til din kost kan have en positiv effekt på kolesteroltal, men kun til en vis grad. Du skal følge en kost, der er rig på fisk, kalkun, kylling og andre høj kvalitet proteiner. Ud over disse proteiner, bør din kost bestå af høj kvalitet komplekse kulhydrater såsom fuldkorn, havre og nødder. Disse fødevarer indeholder også Omega-3 fedtsyrer og arbejde sammen med fedt opnået fra fisk til lavere kolesteroltal, men samtidig give din krop med kulhydrater er nødvendige for energi. Efter en kost højt indhold af omega-3 fedtsyrer fra forskellige kilder, ikke bare fiskeolie, vil hjælpe dig til at sænke kolesteroltallet og fastholde langsigtede sundhed.


        

Udgiv min kommentar