Fantacine.com

Hvad er de bivirkninger ved at tage fiskeolie?

Fiskeolie er et næringsstof genereret fra væv af fedtet, koldt vand fisk såsom makrel, tun, laks og torsk. Fiskeolie indeholder omega-3 fedtsyrer, som ikke produceres af det menneskelige legeme. To fedtsyrer, som findes i fiskeolie omfatter eicosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA).

Fordele

Ifølge den ernæringsmæssige-Supplement-Pædagogisk-Center, DHA og EPA findes i fiskeolie har mange fordele. Fiskeolie averts opbygningen på væggene i arterier, der kan blokere arterier, hvilket fører til hjerteanfald og slagtilfælde. Fordele også faldende blodtryk, forbedre blodgennemstrømningen og mindske inflammation, som alle til gavn for hjertet. DHA findes i fiskeolie er nødvendig for hjernens udvikling. Den ernæringsmæssige-Supplement-Pædagogisk-Center også, at fiskeolie kan forpurre visse former for kræft og nyre lidelser.

Milde bivirkninger

The Love at vide hjemmeside hedder, at fiskeolie har minimale bivirkninger. Mange af de mindre bivirkninger center på fordøjelsessystemet. Brugen af ​​fiskeolie kan bogstaveligt talt efterlade en fiskeagtig smag i munden og forårsage opstød. Fiskeolie kan også forårsage diarré og kvalme. En yderligere bivirkning er, at fiskeolie forårsager blå mærker.

Flere bivirkninger

Fiskeolie kosttilskud kan i sjældne tilfælde, forårsage blødninger i hjernen. Fiskeolie kan også sænke kroppens assimilering af visse vitaminer, såsom vitamin A, D og E, som kan forårsage vitaminmangel eller føre til sygdomme, der er forbundet med mangel vitamin. Desuden kan fiskeolie hæve dårlige kolesterol i kroppen og hindre immunsystemet. Bivirkninger kan også opstå, hvis fiskeolie indeholder kviksølv eller andre toksiner.

Forholdsregler

For at mindske risikoen for bivirkninger, ikke tage fiskeolie på tom mave. Drugs.com, at du skal kontakte din læge straks, hvis du har nogen bivirkninger. Også, stoppe med at bruge fiskeolie, hvis du oplever feber, uregelmæssig hjerterytme eller smerter i brystet. Hvis du oplever ubehag, prøv et andet mærke af fiskeolie eller sænke mængden indtages. The Love at vide hjemmeside anbefaler at holde fisk kosttilskud i fryseren for at mindske risikoen for bivirkninger.

andre overvejelser

Sørg for at tage det nøjagtige beløb af fiskeolie er angivet på etiketten, eller som foreskrevet af din læge. tage aldrig mere fiskeolie end forudset. Andre lægemidler kan reagere med fiskeolie. Spørg din læge eller apotek for at sikre, der ikke er mulige virkninger af medicin interaktion. Hvis du glemmer at tage en dosis af fiskeolie, gør ikke op ved at tage en dobbelt dosis.


        

Udgiv min kommentar