Fantacine.com

Hvad kan jeg spise på en klar væske kost efter Lap Band kirurgi?

Din læge vil ordinere en klar væske kost for dig efter den første dag eller to af din Lap-Band operation. De fleste patienter følger den klare flydende kost i flere dage, derefter gå videre til en "fuld" flydende kost, der inkorporerer flere levnedsmidler. Efter flere dage passere, kan du derefter tilføje endnu flere fødevarer i din kost. I betragtning af den strenge den klare flydende kost, de første par dage er ofte de sværeste.

Den klare væske kost

En klar flydende kost består af fødevarer og drikkevarer, der er ekstremt let for dit fordøjelsessystem til at behandle og vil efterlade nogen ufordøjede spor i dine tarme. Det er yderst begrænset i naturen, så det kan kun bruges til et par dage og kun af dem, der er godt ernæret; Det vil ikke give nok kalorier eller ernæring for din krop til at fungere i længere tid.

Efter din Lap-Band procedure, vil en klar væske diæt genindføre dit fordøjelsessystem til fødevarer, der er nemme at fordøje. Kosten giver også tiltrængte elektrolytter, hydrering og små mængder af energi, så du kan komme sig.

Fødevarer tilladt på en klar væske kost

Elementer, som du kan forbruge på din post-procedure klar flydende kost omfatte almindeligt vand, papirmasse-fri frugtsaft, papirmasse-fri limonade eller frugt punch, sportsdrikke, almindelig gelatine uden frugt eller andre tilsætningsstoffer, almindelig klar bouillon, honning, almindelig frugt juice is popper fri for frugtstykker eller andre tilsætningsstoffer, sort kaffe og almindelig te.

Nogle klare flydende kost planer tillader sodavand skal forbruges, men det vil ikke være sandt for dig, når du har haft den Lap-Band procedure. Den kulsyre i sodavand kan forstyrre din Lap-Band og give ubehag.

Hvorfor en klar væske kost er ordineret

En klar væske kost vil blive ordineret til dig, når du modtager Lap-Band procedure, fordi din mave har brug for tid til at helbrede og blive vant til Lap-Band selv. "Rigtige" fødevarer vil blive indført meget langsomt tilbage i din kost.

Den klare flydende kost efterfølges normalt for kun et par dage. Efter dette vil du sandsynligvis gå videre til en "all-flydende kost", som vil tillade mejeri emner som komælk og is, purerede frugter, budding, smør, frugtsaft med pulp, creamed supper, havregryn, protein shakes og gryn eller creme af hvede.


        

Udgiv min kommentar