Fantacine.com

Sådan testes for Træthed

Sådan testes for Træthed


Medicine Plus definerer træthed som en mangel på motivation og energi, der er anderledes end almindelig sløvhed, som er forbundet med søvnighed i slutningen af ​​dagen. Selv om mange mennesker oplever træthed på grund af følelsesmæssig eller fysisk stress eller en periode med langvarig mangel på søvn, kan det indikere en mere alvorlig underliggende sundhedsproblem. Det er især tilfældet, hvis det fortsætter, og der ikke lettes ved mere søvn, bedre kost eller mindre stress. Din læge kan udføre nogle psykologiske, fysiske og fysiologiske tests for at se, om du er trætte før undersøger de mulige årsager. Disse kan omfatte anæmi, allergier, problemer med skjoldbruskkirtlen, anoreksi / fedme, depression og diabetes.

Instruktioner

1 Lav en aftale med din læge og bemærk alle dine symptomer på et stykke papir til at tage med dig.

2 Fortæl din læge om dine symptomer, din sygehistorie, din livsstil og spisevaner. Din læge vil derefter bede dig nogle detaljerede spørgsmål om, hvordan du føler, dine sovevaner, dit stressniveau. Hun vil også bede om oplysninger om dit personlige liv til at måle, om psykiske problemer vil kunne give dig træthed. Hun kan også spørge om nogen nylige dødsfald eller traume, eller en spiseforstyrrelse ligesom anoreksi.

3 Fortæl din læge om eventuelle fysiske symptomer på træthed. Disse kan omfatte muskelsmerter, hævede lymfeknuder, hovedpine og vedholdende influenzalignende symptomer. Hun vil carry-out en fysisk undersøgelse, kontrol dit hjerte, dine kirtler og dit nervesystem.

4 Spørg din læge, hvis han kan også kan udføre nogle fysiologiske tests for træthed. Disse vil omfatte en blodprøve for at se, om du har nogen mineral mangler som jern eller magnesium, eller hvis du har en infektion som mononukleose. Din læge vil også tage en urinprøve for at teste for skjoldbruskkirtlen, nyre- og leverproblemer, som også kan forårsage træthed.

5 Vent til din læge at foretage en fuld diagnose baseret på testene, han gennemførte løbet af din ansættelse og derefter besøge ham igen, hvis han har mistanke om træthed. Han vil også drøfte de mulige årsager og kan kræve yderligere undersøgelser at indsamle flere oplysninger.

TIPS

  • Træthed er vanskelig at diagnosticere, fordi den ikke har en definition symptom, så holde et notat af alle dine symptomer hver dayto give din læge mere information at arbejde med som han forsøger at stille en diagnose.
  • Træthed er et fælles problem for folk med travle liv, og alle de fleste alle over-udøver nogle gange, men hvis dine symptomer bliver værre og du kæmper for at fuldføre daglige opgaver, søge lægehjælp, fordi svær træthed kan være et symptom på en mere alvorlig sygdom eller lidelse.

        

Udgiv min kommentar