Fantacine.com

Do Lumineers Fix Spaced tænder?

Do Lumineers Fix Spaced tænder?


Lumineers er en af ​​de nyeste fremskridt inden for kosmetisk tandpleje og er designet til at være en mindre smertefuld og tidskrævende alternativ til traditionelle porcelæn finér. Mange mennesker, der lider af tandproblemer som fordelte tænder, misfarvede tænder og knækkede tænder vælger at få Lumineers at hjælpe løse problemerne.
Lumineers kan, og gøre, løse mange tandproblemer og give modtagerne en smuk, strålende hvidt smil. Men Lumineers er ikke uden deres problemer, og det er vigtigt, at du grundigt forstå Lumineers, før de har proceduren for at fastsætte din fordelte tænder.

Egenskaber

Lumineers er lavet af ultra-stærk og ultra-tynde Cerinate porcelæn, der kan klæbes direkte på tænderne uden slibning ned tænderne, det er nødvendigt med traditionelle finér. Lumineers almindeligvis sammenlignet med kontaktlinser på grund af deres tynde struktur (ca. 0,2 mm i bredden).

Fordi Lumineers er designet til at holde sig til din eksisterende tand struktur, den faktiske anvendelse af Lumineers er en forholdsvis hurtig proces, generelt tager kun to tandlægebesøg at fuldføre. Under det første besøg, vil din tandlæge tage en præcision støber af dine tænder, og sammen vil du vælge skyggen og form af dine Lumineers.

På det andet besøg, vil din tandlæge matche skyggen og tjekke for pasform. Efter dette, vil din tandlæge fastgøre Lumineers med en smertefri ætsning løsning. Hvis du kan lide, hvordan de ser ud, dine Lumineers er komplette.

Fordele

Den største fordel ved Lumineers er, at deres tynde design giver vedhæftet fil uden at ødelægge den naturlige tand struktur. Fordi de naturlige tænder er uforstyrret, kan Lumineers fjernes på et senere tidspunkt uden at ødelægge tænderne. Dette gør Lumineers et godt valg for patienter, der ønsker at rette indbyrdes afstand eller kogte tænder uden smertefulde seler.

En anden fordel ved Lumineers er dets enkelhed: De tager meget lidt tid til at vedhæfte, så du ikke behøver at tage en masse tid fra arbejde eller skole at gøre utallige tandlægebesøg. Du kan også spise alle dine livretter og tygge tyggegummi med Lumineers --- du kan ikke gøre det med traditionelle finér.

Ulemper

Den største ulempe, at kosmetiske tandlæger rapporterer om Lumineers er, at de kan komme ud. Lumineers kræver ikke forberedelse som traditionelle finér. Det betyder, at Lumineers er klæbet til den naturlige tand med en simpel limning opløsning. Hvis bonding løsning svækker kan Lumineer pop off og kræver yderligere dental arbejde at vedhæfte.

Mange patienter klager over, at deres tænder ser unaturligt med Lumineers. Dette skyldes hovedsagelig, at den ekstra hovedparten af ​​tanden, der resulterer når Lumineer er placeret på den naturlige tand. Desuden er Lumineers sjældent dækket af dental forsikring, hvilket betyder, at betale for Lumineers vil komme ud af lommen.

Lumineers Vs. Andre tandbehandlinger

Lumineers er udråbt som et alternativ til traditionelle finér og også til seler, hovedsagelig på grund af Lumineers 'evne til at give det udseende af lige tænder. Selv om det er sandt, at Lumineers kan give det udseende af lige tænder, de faktisk ikke rette tænderne. Hvis du ønsker at fysisk rette dine tænder, skal du bære seler.

Debat

Lumineers har støt vokset i popularitet siden deres løsladelse. Resultaterne kan være smuk og iøjnefaldende; men mange kosmetiske tandlæger er tilbageholdende med at anbefale Lumineers til deres patienter over traditionelle finér og seler. De har fundet, at den manglende sats på Lumineers er højere end for traditionelle finér. Også mange klager over, at de ser alt for unaturligt og store i den gennemsnitlige persons mund.

Der er én ting, at alle tandlæger er enige om: Kosmetisk tandpleje, herunder Lumineers, er en løbende proces. Deres håb er, at producenterne vil forfine Lumineers og gøre dem det ultimative svar i at skabe smukke smil til alle.


        

Udgiv min kommentar