Fantacine.com

Spil til Evaluer Hukommelse

Spil til Evaluer Hukommelse


Fordi en god hukommelse er nøglen til at gøre hverdagen lettere, mange mennesker ønsker at vide, hvor stærk deres hukommelse kapaciteter er. Der er mange hjemmesider med spil, der hævder at evaluere eller forbedre hukommelsen; imidlertid det menneskelige sind er meget kompleks og afprøvning hukommelse kapacitet er så godt.

Minde

Generelt er der tre typer hukommelse: sensoriske hukommelse, som kommer fra input af sanserne; korttidshukommelse, som kun varer få sekunder, medmindre en person bevidst forsøger at huske det; og langtidshukommelse, som varer i lang tid med ringe tab. Langsigtet hukommelse kan også opdeles i to typer, episodiske, der involverer erindringer om begivenheder og semantiske, der involverer erindringer om fakta eller færdigheder.

Hukommelsestab

Som folk bliver ældre, hukommelsestab er ofte en bekymring, selv om nogle hukommelsestab er normal tidligere alder af 50. Memories også blive forvrænget over tid, selv dem, der synes meget levende, hvilket også normalt.

Årsager til hukommelsestab

Selv om mange mennesker bange for, at en forværring hukommelse kan være forårsaget af Alzheimers sygdom, er der mange årsager til, at en person kan lider hukommelsestab. Disse omfatter stress, attention deficit hyperactivity disorder (ADHD), depression, infektion, idet nogle typer receptpligtig medicin, alkoholisme og vitamin B-12 mangel.

Spil til Evaluer Hukommelse

Der er mange måder at evaluere hukommelse, herunder spil. Memory spil tester typisk kun korttidshukommelsen. Hvorvidt de hjælpe med at forbedre hukommelsen kan diskuteres; dog er det kendt, at lære nye færdigheder og information hjælper med at holde hjernen aktiv, som ikke forbedrer indlæring og hukommelse. Webstedet "Neuroscience for Kids" har en bred vifte af spil designet til at teste et barns hukommelse, og National Geographic hjemmeside har memory-test spil, så godt. Disse spil er til underholdning og bør ikke betragtes absolutte indikatorer for hukommelse. Hvis du har alvorlige bekymringer om din hukommelse, har det professionelt testet.


        

Udgiv min kommentar