Fantacine.com

Fordele ved tandtråd tænder

Chancerne er du har hørt ofte fra din tandlæge, hvordan tandtråd dine tænder er vigtigt. Du bør forsøge at tandtråd hver dag for at få alle de fordele, tandtråd giver. Spare penge på tandbehandlinger og har en sundere mund er blot to af tandtråd mange fordele. Sådanne fordele kan endda inspirere dig til at bruge tandtråd to eller tre gange om dagen.

Betydning

Har du problemer med dine tænder er ikke bare dårligt for dit helbred - det er ikke godt for din tegnebog, enten. Hvis du nogensinde har haft procedurer gjort hos tandlægen kontor, du ved, hvor dyrt de kan være, selv hvis du har en forsikring. Alt hvad du kan gøre for at reducere tiden i tandlægen stolen er en god ting, og tandtråd bare tager et minut eller to ud af din dag.

effekter

Aldrig tandtråd eller gør det sjældent kunne føre tandproblemer. Børstning kan kun gøre så meget og et stykke tandtråd kan komme ind steder, hvor en tandbørste ikke kan nå. Det kan fjerne stykker mad din tandbørste ville ikke være i stand til at slippe af med. Hvis du ikke tandtråd, kunne madrester stick der og bidrage til huller i tænderne. Et par minutter af tandtråd renser mellem tænderne og mindsker chancerne for udviklingslandenes hulrum. Bare en gang om dagen kan gøre en stor forskel i din mund.

Misforståelser

Selvom du måske tror, ​​at tandtråd sjældent er okay, det vil være mere gavnligt, hvis du gør det efter hvert måltid. Hvis du ikke tandtråd, mange af de madrester, der bliver indgivet mellem tænderne sidder der, indtil de til sidst tilfældigvis er løsnet. På det tidspunkt er skader som regel sket.

Fordele

Når du tandtråd, laver du en god service til din mund. Du kan nemt fjerne mad, der sidder fast mellem tænderne, ikke kun gemme dig fra potentielle forlegenhed, hvis folk ser det, men også for at hjælpe med at forhindre bakterier i at indsamle op mod tandkødsranden og forårsager tandkødsproblemer. Tandtråd kan endda hjælpe med at forhindre dårlig ånde. Desuden have mad fast i mellem dine tænder er ret irriterende og til tider smertefuld, så tandtråd kan hjælpe din mund føler sig trygge.

Advarsel

Før du begynder at bruge tandtråd, så spørg din tandlæge til at vise dig, hvordan at gøre det ordentligt. Mens brug af tandtråd har mange fordele, vil du ikke være i stand til at høste alle fordelene muligt, hvis du ikke gør det på den rigtige måde. Din tandlæge vil vise dig, hvordan du holder tandtråd korrekt, hvordan man kan placere den mellem tænderne og hvordan man korrekt flytte tandtråd rundt. De vil også anbefale hvor ofte du skal tandtråd dagligt.


        

Udgiv min kommentar