Fantacine.com

Hvordan kan jeg træne hjernen til at overvinde frygten?

Hvordan kan jeg træne hjernen til at overvinde frygten?


Frygt er et vedvarende problem, der vender millioner hver eneste dag. Frygten spænder fra en frygt for fælles elementer, ligesom edderkopper eller insekter og en frygt for offentlige taler til ualmindeligt frygt ligesom frygten for kørsel. Uanset den specifikke frygt, al frygt starter i sindet, og der er måder at overvinde frygt og træne hjernen til at stoppe frygten før panik og angst begynder. Det tager vender frygt og erobre dem, men frihed fra frygt gør træningen værd tiden.

Instruktioner

1 Analyser årsagen til frygt. Find ud af hvorfor frygten startede i første omgang. Nogle frygter, ligesom frygten for kørsel, der let placeres. En frygt for at køre ofte skyldes en bilulykke eller et lignende arrangement, der stikker i førerens sind. Andre frygter, ligesom araknofobi, frygten for edderkopper, måske ikke har kendt oprindelse og ofte stammer fra at observere andre bange for edderkopper eller begivenhed i løbet af ung barndom, der ikke er fuldt husket. At tage sig tid til at bestemme, hvad frygt er, hvor det stammede fra, og hvorfor det fortsætter er det første skridt til at overvinde frygten.

2 Tal om frygten. Tal med en ven, et familiemedlem eller endda et kæledyr om frygt. Dette er ikke kun hjælper ved at få frygten ud i det fri, men det hjælper også ved at organisere frygten. Mens vi taler om frygten, afgøre, om frygten er begrundet, eller hvis det er ulogisk. Nogle gange, bestemme, at en frygt har ingen logik hjælper slippe af med den frygt og tog sindet, mens den faktisk ikke overfor frygt, indtil den accepterer, at det ikke er skadeligt.

3 Konfronter frygten. Den eneste måde at træne hjernen til at overvinde frygt er at konfrontere den. Face frygten på daglig basis. For eksempel er en frygt for edderkopper overvindes ved en edderkop gradvist vender på et tættere nærhed hver dag. Til sidst, vil edderkoppen blevet hverdagskost, og frygten vil blegne.

4. Undgå panik. Mens konfrontere en frygt, især for første gang, panik er et fælles problem. Tag en dyb indånding og bevæge sig væk fra den frygtede emne til senere, og derefter prøve igen. Fortsæt denne proces, indtil den panik er væk, og frygten er erobret.


        

Udgiv min kommentar