Fantacine.com

Sådan hjælpe kræftpatienter Cope

Sådan hjælpe kræftpatienter Cope


Efter en indledende diagnose af kræft, skal patienten til stadighed står måneder eller års udfordringer i forbindelse med diagnosen. Udfordringer er ikke kun følelsesmæssigt og fysisk, de kan være økonomisk, seksuel, åndelige, eller endda relateret til forståelsen tekniske termer. Ifølge National Cancer Institute, der har familie og venner til rådighed for støtte har en positiv effekt på, hvordan patienterne tilpasser sig deres diagnose og behandling. Bed patienten om tilladelse til at hjælpe. Når du modtager gå videre, følge op.

Instruktioner

1 Retur telefonopkald og e-mails patienten modtager, når hun er ude af stand til at gøre det selv. Bede hende om at hjælpe dig med at lave en liste over mennesker, hun gerne vil holde sig orienteret om hendes behandling, og hvor ofte hun gerne vil have dem til at blive informeret om hendes fremskridt. Ring eller mail hver person på listen ved passende intervaller.

2 løbe ærinder for patienten. Har patienten lave en liste over steder, du har brug for at gå. Hjælp ham med at holde styr på, hvad der skal gøres; mental fogginess kan være en bivirkning af kemoterapi.

3 Tag hende vasketøj med hjem og gøre det. Retur det i et par dage.

4 Kør ham til aftaler og gå ind med ham. For kemo behandlinger, tage bøger og blade for dig både at hjælpe fordrive tiden. For læge aftaler, tage en blok papir og en kuglepen til at skrive ned, hvad lægen siger for patienten. Gå over oplysningerne med ham, når han føler op til det for at sikre, at han forstår alt, hvad lægen sagde. The National Cancer Institute viser, at god kommunikation mellem patienter og læger ofte hjælper patienten føler sig mere i kontrol. Denne følelse mindsker patientens angst.

5 Kog en uges fryses måltider og levere dem til hende. Følg eventuelle ernæringsmæssige retningslinjer fastsat af patientens læge og tage hensyn til, om lugten af ​​særlige fødevarer bringe på kvalme i patienten.

6 Sørge for patientens husarbejdet og værftet vedligeholdelse. Hverve en besætning på venner til at skiftes til udførelse af de opgaver.

7 Hold øje med tegn på depression, der forekommer hyppigt og ikke går væk. Tegn inkluderer føler triste fleste dage, tab af interesse i aktiviteter, han brugte til at nyde, skyldfølelser og ændringer i sovevaner. Nogle symptomer kan tilskrives behandling, men det er for en læge at afgøre. Tal med patienten om, hvordan han føler og forklare, hvorfor du mener han har brug for at se sin læge. Gå med ham til udnævnelsen.

TIPS

  • Vær ikke bange for at sige de forkerte ting. Bare sørg patienten kender du pleje og ønsker at hjælpe.
  • Fejr hver positiv forekomst i løbet af sygdommen, ligesom hendes første hele dag uden kvalme under behandling, i slutningen af ​​kemo eller stråling, og når hendes hår begynder at vokse tilbage.
  • Du må ikke behandle patienten, som om hun er hjælpeløs. Kun gøre ting for hende, når hun er ude af stand til. Det er sundt for hende at gøre tingene på sin egen, når hun kan.

        

Udgiv min kommentar