Fantacine.com

Tegn og symptomer på en urinvejsinfektion i en Alzheimers patient

Tegn og symptomer på en urinvejsinfektion i en Alzheimers patient


Personer med Alzheimers sygdom har svært ved at kommunikere problemer med deres pårørende på grund af den fremadskridende tab af deres mentale funktion. Urinvejsinfektioner er almindelig hos mennesker med Alzheimers sygdom, fordi mange ikke har god kontrol over deres blærer, slid inkontinensprodukter eller ikke praktisere god hygiejne efter at gå på toilettet. Det er vigtigt, at pårørende genkende tegn og symptomer på en urinvejsinfektion fordi ofte den person med Alzheimers sygdom ikke kan fortælle dig at hun har et problem. Disse infektioner kan alvorligt påvirke sundheden for den person med Alzheimers sygdom.

Forvirring eller Aggression

En af de første indikatorer, en urinvejsinfektion udvikler paa en person med Alzheimers sygdom øges forvirring eller aggression. Personen kan vise en stigning i skrigende eller råbe uden synlig grund. Han kan blive voldelige eller holde stille de samme spørgsmål igen og igen. Han kan græde uden grund, eller ikke kunne sove.

Urin Ændringer

Hvis en person har en urinvejsinfektion, kan hendes urin ser mælkeagtig eller uklar. Der kan være blod i urinen, så det kan have et rødligt skær. Urinen vil ofte lugter dårligt. Det kan lugte som afføring.

Fysiske symptomer

Den person med en urinvejsinfektion har oftest følelsen af ​​at skulle tisse ofte, men når han gør, er meget lidt urin annulleret. Han kan have smerter eller brændende ved vandladning, men han kan ikke være i stand til at fortælle dig det. Du kan være nødt til at stole på udseendet af ansigts grimasser, når han forsøger at urinere. Han kan holde ryggen, som om den er i smerte. Den person med Alzheimers sygdom kan køre en feber, være alt for træt, eller han kan opleve kvalme eller opkastning.


        

Udgiv min kommentar