Fantacine.com

Hvad er APC behandling for plantar fasciitis?

Hvad er APC behandling for plantar fasciitis?


APC behandling er en banebrydende behandling af kronisk plantar fasciitis, en smertefuld inflammation af væv på bunden af ​​foden. APC, eller autolog blodpladekoncentrat, er afledt af en patientens egne blodlegemer og anvendes til at fremme heling. Mange orthopedists siger selv APC behandling er effektiv, bør patienterne bruge mere konservative foranstaltninger før udforske denne mulighed.

Historie

Plantar fasciitis er en af ​​de mest almindelige fodskader påvirker midaldrende atleter og dem, der bruger en masse tid går eller står på arbejde. Traditionelle konservative behandlinger for plantar fasciitis kan omfatte skræddersyede strækøvelser, fysioterapi eller kortison indsprøjtninger. Disse behandlinger har succes omkring 90 procent af tiden.

Betydning

Patienter, der ikke reagerer på andre behandlinger kan vælge APC. Under APC, vil en læge udtrække en lille mængde af en patients blod og spinde det i en centrifuge, tegning blodpladerne ud. Læger derefter injicere blodpladerne i patientens mund på skadestedet.

Overvejelser

Blodpladerne indeholder proteiner, der tillader det betændte væv at reparere sig selv i et meget hurtigere hastighed.

Fordele

APC behandling ikke kræver hospitalsindlæggelse; fodterapeuter og andre ortopædiske specialister kan udføre proceduren på deres kontorer. Patienterne behøver ikke sting.

Komplikationer

Der er ingen rapporter om eventuelle væsentlige komplikationer fra patienter, der har undergået APC behandling for plantar fasciitis.


        

Udgiv min kommentar