Fantacine.com

Ukraine Stem Cell Diabetes Treatment

Sundhedspersonale i Rusland og Ukraine er blevet behandling af patienter med stamceller i over 20 år. Ukraines institut for Cryobiology og Cryomedicine registrerede data på 1.740 patienter behandlet med føtale stamceller til en række sygdomme. Diabetes, en sygdom, der fortsætter med at stige i hele verden, var blandt de medicinske tilstande påstås at vise markant forbedring med stamcelle behandling.

Typer af stamceller

Stamceller er afledt fra forskellige kilder. Voksne stamceller kan tages fra knoglemarv, navlestrengsblod, hjerne, fedtvæv og hud. Embryonale stamceller kommer fra en kugle af celler kaldet blastocyst, der udvikler cirka fem til seks dage efter befrugtning af et æg. Embryoet bliver et foster cirka otte uger efter befrugtningen. Fosteret er kilden til føtale leverceller (FLC), som anvendes i Ukraines stamcelle diabetesbehandlingen.

Som anført af Institut for regenerativ medicin (IRM), i deres resumé af de indsamlede i 2004 af Institut for Cryobiology og Cryomedicine data blev de føtale stamceller høstet fra 5 til 12 uger gamle aborterede fostre. Føtale stamceller er allerede ved at udvikle de nødvendige egenskaber for at blive specifikke organer eller væv. På dette stadium i udviklingen, behovet for væv matching at undgå afstødning er ikke nødvendig, fordi HLA, det protein, der forårsager denne reaktion, ikke udvikler før efter 12 ugers svangerskab.

Stem Cell Behandling succeser

IRM rapporterer, at de 1.740 Ukraine patienterne fulgt i en til otte år efter behandling med føtale stamceller, 222 var diabetikere, og 230 led af diabetisk retinopati. Behandling resultater blev tildelt tre kategorier: Signifikant --- indikerer målbar forbedring eller normalisering af en eller flere sygdomstilstande attributter; Delvis --- indikerer sygdommen blev afholdt i bero og ophørte med at komme videre; og Ingen --- indikerer ingen ændring.

Af de 222 diabetikere, 206 demonstrerede delvise resultater og 16 viste ingen ændring i status eller progression af sygdommen. De patienter, der lider af diabetisk retinopati blev fulgt i 1 til 5 år. I gruppen af ​​230 patienter, 194 viste signifikant forbedring og 36 blev klassificeret med delvis forbedring.

En anden Ukraine Undersøgelsen omfattede i IRM rapport involverede 58 type 1 diabetes patienter behandlet med placenta væv og insulin, og 23 type 1 diabetikere behandlet med insulin alene. Efter et år, 34,6 procent af de 58 patienter krævede mindre insulin som følge af behandlingen, sammenlignet med 6,23 procent af patienterne i gruppen, der fik insulin alene.

En mørk Note

Ovenstående succeser, rapporteret af Institut for Cryobiology og Cryomedicine og lignende succesfulde stamceller diabetes behandling af væv fra fostre Center (EmCell) i Kiev, som rapporteret af Placid Way, er behæftet med rapporter om babyer stjålet for kropsdele. Læger for Life, marts 2007 rapporter om handel med barnet kropsdele ved EmCell i Ukraine og Institut for regenerativ medicin i Barbados. BBC rapporterede den 12. december 2006, at den havde fået en video af obduktioner udføres på 30 spædbørn, hvis lig blev gravet op fra kirkegården, der anvendes af Hospital Number Six, Kharkiv, Ukraine. Hjerner og andre organer manglede, og nogle af de organer var blevet parteret. Disse sunde nyfødte påstås at være blevet dræbt for at høste deres kropsdele til Ukraine stamceller behandlinger.

Sikkerhedsforanstaltninger retningslinjer

International Society for Stamcelleforskning udgivet "Nye retningslinjer til figur Future Stem Cell Therapy," December 3, 2008, om retningslinjer for forskning i stamceller og behandling. De tilbyder en håndbog for patienter og læger til at hjælpe med at træffe beslutninger i forhold til stamceller behandling og at undgå svigagtig udnyttelse af patienterne. De kan kontaktes på International Society for Stamcelleforskning, 111 Deer Lake Road, Suite 100, Deerfield, Illinois 60015 USA, eller via e-mail: [email protected]

Hvis du er interesseret i stamceller behandling for en medicinsk tilstand, diskutere det med en betroet læge forud for enhver beslutning. Undgå hjertesorg og finansielle ødelæggelser opleves af ofre for skruppelløse mennesker, der gør udokumenterede løfter om en kur.


        

Udgiv min kommentar