Fantacine.com

Sådan Stop Brug Food som en belønning

Sådan Stop Brug Food som en belønning


Ved hjælp af mad som belønning er mere udbredt end du måske tror. Mange mennesker ser visse fødevarer som "tabu", og kun spise dem, når en særlig lejlighed kommer rundt, eller når de har gjort noget vigtigt der fortjener anerkendelse. Foreninger som disse ofte udvikler i barndommen. Hvis du er klar til at ændre disse foreninger og adfærd, der er et par ting du kan gøre.

Instruktioner

1 Spørg dig selv, hvorfor du bruger mad som belønning. Undersøg, om det har at gøre mere med vane eller tradition i familien. Når du forstår, hvorfor du spise for meget, kan du tage skridt til at ændre din adfærd, enten alene eller med hjælp fra en terapeut.

2 Du må ikke belønne dig selv med mad, når noget går godt. I stedet for at fejre en forfremmelse eller en vindende bud med middag eller dessert, shoppe, besøge en spa eller snige sig ud for en film Eftermiddag. Gør noget rart for dig selv, der gør du føler dig godt uden at tilføje vægt.

3 Se efter belønninger, der er langtidsholdbare. Hvis du bruger mad som en belønning, vil de gode følelser stopper, så snart du er færdig med måltidet. I stedet købe dig noget rart, at du kan bruge i lang tid, og der vil minde dig om din succes hver gang du ser det.

4 Stop givende børn med mad. Mange af de holdninger, vi har til mad kommer fra barndommen. Mange forældre tilbyder slik til børn, der stopper gråd eller spise deres grøntsager. I stedet gør disse "belønning" fødevarer en almindelig del af hverdagen, så børn ikke se dem som noget særligt. Bare sørg for at kontrollere del størrelser.

5 Find sjove steder i nærheden af dig, der ikke er restauranter. Mange voksne sociale liv kredser næsten udelukkende omkring spise og drikke. Gør det til et punkt til at spille minigolf, bowle, tage i et teaterstykke, gå til en film, kan du besøge en komedie klub eller nyde andre former for underholdning, der ikke fokuserer på mad. Din ven s vil sætte pris på at blive inviteret til usædvanlige hændelser som disse.

6 Undgå situationer, hvor maden er lavet i midten af fejringen så meget som du kan. Hvis du ikke har noget valg, såsom i tilfældet med firmafester eller bryllupper, fejre og belønne dig selv ved at interagere med de mennesker omkring dig, eller nyde musik, snarere end at koncentrere sig om selve måltidet.

TIPS

  • Under et vægttab kammerat kan hjælpe dig med at håndtere fristelser og skubbe dig mod dine mål. Eksperter mener, at dem, der arbejder i teams nå deres vægttab mål meget hurtigere. Hvis du ikke kan finde en lokal kammerat, overveje at søge efter en online.

        

Udgiv min kommentar