Fantacine.com

Hjem afhjælpe for Rengøring Wax ud af Ører

Hjem afhjælpe for Rengøring Wax ud af Ører


Ørevoks er en voksagtig substans skabt af de cerumen kirtler i øret for at beskytte øregangen fra bakterier og fra fremmedlegemer, der flyver ind i øret. Ørevoks, selv om normal, kan opbygge, forårsager høretab og infektioner. Der er en række forskellige måder at bryde op ørevoks og at fjerne det fra øret.

Vanding

Udfør en varmt vand kunstvanding til at fjerne voks fra ørerne. Blødgøre voks i øret over flere dage ved at sprøjte en lille mængde af baby eller mineralsk olie i øret to gange dagligt over en periode på fire dage. Dette vil løsne voks og gøre den blød. Efter den fjerde dag, bruge en gummi-ball sprøjte til at sprøjte en lille mængde varmt vand ind i øret. Selv om en praktiserende læge kan bruge en curette --- en tryllestav med en lille scoop i slutningen --- at fjerne voks fra øret, skal du ikke forsøge denne metode selv. Sørg for at tørre ud øret hjælp af et håndklæde eller en føntørrer til at forhindre vand i at sidde fast inde.

Hjemmelavet øredråber

Bland vand, eddike og peroxid sammen til en lille sprøjter flaske og anvende det til øret for at løsne voks. Bland en del vand, en del eddike og to dele peroxid i en flaske, og opvarme væsken til kropstemperatur. Ligesom babyolie, anvende dette til øret to gange dagligt i fire dage. Ulempen ved denne metode er, at den løsnede voks kan bevæge sig længere ind i øret og forårsage en hård blokering. Også dem, der har haft en perforeret trommehinde, eller er modtagelige for øreinfektioner, bør ikke anvende denne metode.

vatpinde

Brug vatpinde omhyggeligt for at fjerne løst voks fra øret. Selv om det ofte anbefales ikke at holde vatpinde ind i øret, det er en fælles og effektiv måde at fjerne ørevoks hvis det gøres ordentligt. Når du bruger en vatpind, forsigtigt slå det i øret. Du må ikke kaste vatpinden ind i øret for dybt, og ikke trykker hårdt mod noget fast i øret; at gøre dette kan medføre, at du skubbe hærdet voks længere ind i øret eller brast en trommehinde. Kaster en vatpind for langt kan også forårsage en infektion kaldet svømmer øre, hvilket kan føre til høretab.


        

Udgiv min kommentar