Fantacine.com

Mosquito Repellent Tøj Behandling

Mosquito Repellent Tøj Behandling


Myg kan udgøre en betydelig sundhedstrussel i mange dele af verden. Mosquito bæres sygdomme påvirker millioner af mennesker hvert år, og kan være dødbringende. Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, malaria, en myg-bårne sygdomme, dræbte over en million mennesker på verdensplan i 2009. Mosquito resistente tøj behandlinger kan være effektive til at forebygge myggestik, men de er også stærke giftstoffer, som kan præsentere betydelige sundheds- farer for mennesker.

Pre-Behandlet Tøj

Producenter verdensplan tilbyder udendørs tøj forbehandlet med permethrin, et pesticid og myggebalsam. Miljøstyrelsen har godkendt permethrin til brug som en beklædning behandling, ifølge hjemmesiden Insect Shield, og det er effektivt gennem 70 eller flere launderings.

Permethrin Historie

Ifølge CDC, permethrin er en menneskeskabt forbindelsen udviklet sig fra en naturlig insektmiddel fundet i krysantemum plante. Det har ingen lugt og er blevet anvendt i årtier i lus shampoo og loppe behandlinger til dyr.

Effektivitet

"Permethrin er yderst effektiv som et insekticid og som frastødende," CDC hævder på sin hjemmeside som svar på et ofte stillede spørgsmål, tilføjer: ". Permethrin-behandlede tøj afviser og dræber flåter, myg og andre leddyr"
Permethrin er produktet af valg af det amerikanske militær til behandling af uniform, telte og andet campingudstyr. Det er også anvendes til behandling af myggenet i mange malaria-plaget nationer, især i Afrika syd for Sahara.

farer

Permethrin er en farlig pesticid og kan forårsage neurologiske problemer. Det bør anvendes med største omhu og bør ikke anvendes omkring børn. Ifølge Forsvarets Pest bestyrelse, permethrin er en ætsende, der kan forårsage uoprettelige øjenskader og kan irritere huden.

deet

Deet er stadig den standard insektmiddel på verdensplan og er inkluderet i mange frastødende mærker til rådighed til kommerciel køb. DEET er også almindeligt anvendt til behandling af tøj, selv om det er mindre effektivt end permethrin behandlinger. Ifølge Annals of Internal Medicine, har Deet blevet brugt af millioner af mennesker i de sidste 40 år og har en rimelig god sikkerhedsprofil. Men hos børn yngre end 8 der har været nogle tilfælde af Deet toksicitet, hvilket fik Deet-fri kampagne i 1990'erne.


        

Udgiv min kommentar