Fantacine.com

Lændesmerter i Bed

Lændesmerter i seng er en frustrerende, Punkt 22 tilstand. En person, der lider lændesmerter ofte ligger ned til at lindre smerter i lænden, men liggende i sengen for længe, ​​vil kun forværre tilstanden. Nøglen til at fjerne eller i det mindste mindske lændesmerter i sengen ofte er at finde balancen mellem hvile og bevægelse, der virker for dig.

Årsager

Lændesmerter i sengen ofte er et symptom på et større problem. En diskusprolaps disk, muskel stamme eller gigt er almindelige årsager.

madrasser

Uanset hvad annoncer fortæller dig, er der ingen enkelt magisk madras til at lindre lændesmerter. Overvej, at en hukommelse skum madras giver en jævn fordeling af vægten, mens et luftfyldt madras eller vandseng madras giver dig mulighed for at justere fasthed. En traditionel indre springmadras skal være af god kvalitet og ikke synke.

Puder

Hvis du sover på din side, bøje knæ og sætte en lille pude mellem dem. En pude gemt imod den lille af din ryg, mens liggende på din side hjælper også at yde støtte. Hvis du er en back sovekabine, sætte en pude eller sammenrullet tæppe under knæene.

Positioner

Skift ofte stilling. Må ikke bruge timer på kun den ene side eller strengt på ryggen. Undgå at sove på maven.

Dyrke motion

Mens der i sengen, kan du prøve liggende på din side, og overordnet ryggen ud samtidig bringe dine skuldre fremad. Derefter forsigtigt bringe din mave frem og skubbe skuldrene tilbage. Gentag flere gange.


        

Udgiv min kommentar