Fantacine.com

De bedste måder at tage Økologisk æble cider eddike

De bedste måder at tage Økologisk æble cider eddike


Æble cider eddike kommer fra pulveriserede æbler, der er blevet fermenteret til eddike. Den organiske form er særlig rig på potentielt sunde næringsstoffer, da det er lavet af hele æbler frem for pasteuriseret eller forarbejdet æblejuice. Det er ikke bevist, at behandle eller kurere nogen medicinsk tilstand, men når det tages internt det kan give positive resultater.

Immunitet

Tag to teskefulde af økologisk æble cider eddike to gange om dagen blandet med et glas juice eller vand. C-vitamin i æble cider eddike vil bidrage til at øge kroppens immunsystem ved at svække frie radikaler. Dette kan være særligt gavnligt for små børn under forkølelse eller influenza sæson.

urinvejsinfektioner

Bland en del økologisk æble cider eddike med to dele vand. Drikke denne kombination tre gange om dagen kan lindre symptomer på urinvejsinfektioner, herunder stikkende eller brændende fornemmelse.

Fordøjelse

Før måltider, bland en teskefuld af æble cider eddike i et glas vand. Dette hjælper med fordøjelsen af ​​fødevarer og kan berolige problemer i forbindelse med fordøjelsen, herunder gastrisk reflux, lactose intolerance og irritabel tyktarm. Dårlig ånde er undertiden et tegn på dårlig fordøjelse og vil desuden kunne lindres ved dette middel.

Weight Management

Selvom æble cider eddike ikke er bevist som et vægttab supplement, kan det hjælpe at generere en fuld følelse efter måltider. Tilføj ikke mere end to teskefulde om dagen for at drikke vand før måltider.


        

Udgiv min kommentar