Fantacine.com

Hjemmelavet Alternativ Lus behandlinger for langt hår

Hovedlus er en del af livet. Den er let spredes i dag bekymringer og skolesystemer. Det er ikke en indikator for renlighed eller social status. Det er pinligt for nogle forældre, dog. De fleste børnelæger anbefaler en over-the-counter lus behandling, eller skrive en recept på Ovide. Nogle af disse behandlinger indeholder skrappe insekticider. Faktisk BioBased.us rapporterede, at et produkt kaldet Lindan har forårsaget anfald hos 325 patienter. Forældre kan vælge et mere sikkert naturligt alternativ, der virker lige så godt.

mayonnaise

Mayonnaise gør to ting for at slippe af hovedlus. Det kvæler lus, så de kvæles og dør, og det gør håret glat, så du kan kam lus ud. Det er perfekt til brug på børn med langt hår, fordi det er så billigt, at du kan købe et stort kar af det. Bare dække dit barns hår med mayonnaise og derefter dække det med plastic wrap. Har dit barn sover som dette, og derefter skylle det ud om morgenen. Shampoo dit barns hår med din favorit shampoo til at få resten af ​​mayo ud og skyl håret med eddike. Eddike vil opløse eventuelle lus æg, der er tilbage på håret. Brug en fin tand og kam hver sektion af hår to gange om dagen i de næste par dage for at sikre, at du fik alle æggene ud.

Advarsel: Vær forsigtig med plastfolie. Det kan kvæle små børn. Du kan placere en strik hætte over plastikfolie så plastikfolie bliver på plads gennem natten.

Neem Oil Shampoo

Der er to måder, du kan bruge neem olie at slippe af hovedlus. Du kan købe en flaske neem olie shampoo, eller du kan bruge en flaske neem olie direkte på hovedbunden. Du kan endda placere ti dråber neem olie i din shampoo og oprette din egen neem olie shampoo. Flasken vil nemt holde i den enkelte med langt hår samt give ekstra for andre smittede familiemedlemmer. Neemolie er et naturligt insekticid. Ud over det, lus hader lugten af ​​neemolie. Ingen tvivl om du vil så godt, men det virker. Lad dit neem olie eller neem olie shampoo på dit hoved i ti minutter. Derefter skylles ud. Brug en fin tand kam til at fjerne eventuelle æg og sørg for at fortsætte med at gøre dette hver dag i mindst tre til fire dage.

Tea Tree Oil

Tea tree olie er en anden naturlig insektgift. Det er meget sikkert at bruge på yngre børn. Du vil gerne gøre en flaske shampoo ved hjælp af tre vigtige olier. På den måde har du nok til at dække alle i familien. Tag din shampoo og tilføje 3 spsk. olivenolie, 1 tsk. af tea tree olie, og 1 tsk. af eukalyptusolie. Kvæle dit hår med denne shampoo og så pak det op med plastfolie. Indstil din timer i en time og derefter skylles ren. Brug en fin tand kam til at adskille dit hår i sektioner og derefter kam eventuelle æg.


        

Udgiv min kommentar