Fantacine.com

Sådan Tag en Medical History for Tandpleje

Sådan Tag en Medical History for Tandpleje


Regelmæssige dental eksamener og behandlinger er en vigtig del af de resterende sunde, ifølge en Mayo Clinic rapport en sammenkædning mundhygiejne med hjertesygdomme, slagtilfælde og andre lidelser. Når en patient ankommer til en tandlæge kontor for en rengøring, tandudtrækning eller andre tandbehandlinger, er det vigtigt at tage en sygehistorie. Denne historie giver tandlægen med den generelle sundhed af patienten, herunder tidligere problemer, aktuelle medicin og allergi, de har. Det sikrer også proceduren vil ikke indvirke negativt den enkeltes helbred.

Instruktioner

1 Diskuter problemer og klager med patienten. Som tandplejer eller assistent, bekræfte årsagen til patientens besøg hos tandlægen, og spørge, om patienten har oplevet nogen problemer med hans tænder eller mund. Find ud af, om patienten har nogen smerte med en bestemt tand eller hvis han har smerter, når forbrugende varme eller kolde drikkevarer og mad. Lav en notation af dette på patientens journal, så tandlægen kan følge op, når hun ankommer til undersøge patienten.

2 Bed patienten om eventuelle sundhedsmæssige problemer, de har som diabetes, anæmi eller hjertesygdomme. Tandlægen skal vide, om der findes sundhedsmæssige problemer, så de kan justere deres behandling, hvis nødvendigt for at forhindre eventuelle problemer. For eksempel kan en diabetespatient skal modtage en insulin skudt mens tandlægen kontor hvis hans dental procedure vil tage lang tid.

3 Kontroller for nuværende medicin. Find ud af, hvad medicin patienten er i øjeblikket tager. Lær, hvor ofte medicinen er taget, og hvorfor patienten tager den. Spørg om ulovlig brug af narkotika, da dette kan forstyrre medicin eller behandlinger tandlægen giver.

4 Spørg om allergi. Lær hvis patienten er allergisk over for særlige typer af medicin eller narkotika. Spørg om eventuelle allergi over for bestemte typer af materialer. For eksempel, nogle mennesker er allergiske over for latex, hvilket betyder, at tandlægen skal bruge en anden type handske, når de leverer behandling.

5 Skriv ned information læge. Anmod patienten giver det navn, telefonnummer og adresse på deres primære læge. Dette gør det muligt for tandlægen at rådføre sig med lægen, hvis et sundhedsproblem eller medicin kan forstyrre tandbehandling, der leveres.

TIPS

  • Spørg kvindelige patienter, hvis de er gravide siden han overtog tand røntgenstråler kan føre til fosterskader eller abort.

        

Udgiv min kommentar