Fantacine.com

Sådan Mindske Kramper uden narkotika

Nogle piger kan bruge det som en nem undskyldning ud af gym klasse, men for mange kvinder, kan smertefulde menstruationskramper holde dem fra at gå de ting, som de nyder i flere dage om måneden. En løsning er at pop et par ibuprofen og skjule i dit værelse hver måned, men for dem, der gerne vil have en mere naturlig løsning, skal du følge disse trin for at mindske dine kramper. Husk, ikke alle kvinder føler smerte på samme måde, eller vil reagere på samme måde til en behandling. Tag dig tid til at arbejde ud af, hvilke trin fungerer bedst for dig.

Instruktioner

1 Rediger din kost. Klip salt, koffein, fed mad, sukker og alkohol i flere dage før menstruationen er forfalden. Hver af disse ting har vist sig at forværre kramper. Drik masser af væske for at holde dig hydreret og reducere inflammation.

2 Tale 500-1000 Evening Primrose olie, 200-400 mg Magnesium og 100-200 af vitamin B6 i 4-7 dage før din menstruation kramper skyldes at starte. Disse tips kommer fra professor Gail Mahady, en urtemedicin ekspert ved University of Illinois, i en ABC nyhedsudsendelse. Hun siger, at B6 også vil hjælpe med at forhindre oppustethed.

3 Øvelse. Det er ironisk, at netop det alle de høje skolepiger bruger deres kramper at komme ud af, faktisk kunne mindske kramper eller gøre dem gå helt væk. Motion frigiver endorfiner, som er kroppens naturlige smertestillende midler. Motion reducerer også betændelse, der kan gøre kramper værre.

4 Forøg dit indtag af omega 3-fedtsyrer. De kan bidrage til at regulere de hormoner i kroppen, hvilket igen kan mindske kramper. Den nemmeste måde at få dette i din kost er at tage fiskeolie kapsler.

5. Prøv akupunktur. Flere undersøgelser har vist, at det i høj grad kan reducere eller eliminere menstruationskramper. Det menes, at det kan gøre dette ved at regulere de hormoner i kroppen og lindre stress.

TIPS

  • Husk at se en læge starter en ny sundheds- regime.

        

Udgiv min kommentar