Fantacine.com

Sådan Tilføj højt proteinindhold fødevarer til din kost

Sådan Tilføj højt proteinindhold fødevarer til din kost


Øge din proteinindtag har mange fordele. Lær mere om at tilføje protein til din kost og se en liste over højt proteinindhold fødevarer.

Instruktioner

1 For startere, fødevarer med højt proteinindhold har tendens til at stamme fra et par kilder. En kilde til højt proteinindhold fødevarer er fra dyr. Disse fødevarer omfatter kød og mejeriprodukter. En anden gruppe af højt proteinindhold fødevarer er bælgfrugter. Denne gruppe omfatter bønner, ærter og jordnødder. Trænødder er også højt proteinindhold, og udgør en tredje kilde. Vælge fødevarer fra disse grupper er med til at sikre, at du får nok protein i din kost. Lad os udforske disse fødevaregrupper nærmere og se en specifik liste over højt proteinindhold fødevarer for hver fødevarer gruppe.

2 Kød, Fjerkræ og fisk:

Kød er en glimrende kilde til protein for at medtage i din daglige måltid planlægning. Magert kød, såsom kylling, kalkun, og skinke er vigtige tilføjelser til et højt proteinindhold kost. For eksempel kan en ounce af magert kyllingebryst give dig op til 12 gram protein. Fisk er en anden højt proteinindhold fødevarer. Visse udskæringer af oksekød, specielt magert bøf, er også en værdifuld tilføjelse. Det er vigtigt at huske, at nogle kød har store mængder af fedt, der er til skade for din generelle sundhed og bør undgås.

3 Mejeri:

Mælk, yoghurt, hytteost og ost er også værdifulde tilføjelser til en højt proteinindhold kost. En enkelt servering af yoghurt, omkring en kop, kan tilføje op til 8 gram protein til din kost. Mælk tilbyder også 8 gram protein pr kop. Det er nemt at omfatte mælkeprodukter i din kost, og de tjener også som en glimrende kilde til calcium.

4 Bælgplanter:

Denne gruppe omfatter bønner, nogle ærter og jordnødder. Disse er alle fremragende kilder til protein og tilbyder den yderligere fordel af at være høj i fiber. En kop kogte kidneybønner giver 15 gram protein. To spiseskefulde jordnøddesmør giver omkring 8 gram protein.

5 Tree Nødder:

En unik kilde til protein findes i nødder, såsom mandler, cashewnødder og paranødder. En ounce af mandler giver dig omkring 6 gram protein. De er også en god kilde til sunde umættede fedtstoffer.

6 Liste over højt proteinindhold fødevarer:

Kød (oksekød, svinekød, lam, ged, dyrekød)
Fjerkræ (kylling, kalkun, and, Guinea, fuglevildt)
Fisk (ferskvand og saltvand sorter)
Bønner (Pinto, Nyre, Navy, Lima, linser)
Nødder (mandler, cashewnødder, paranødder)
æg
Mælk
Yoghurt
hårde oste
Hytteost
Flødeis


        

Udgiv min kommentar