Fantacine.com

Low Calorie protein kost

Lav kalorieindhold protein kost understrege kalorie begrænsning, mens man spiser fødevarer, der er højt proteinindhold. Pointen er at tabe sig, mens opholder sig sundt ved at spise nærende mad. Atkins-diæt, Zone og Stillman kostvaner er alle versioner af kosten, men enhver spise regime, der fokuserer på lavt kalorieindhold fødevarer, der er også et højt proteinindhold kan falde ind under denne kategori. De fleste lavt kalorieindhold protein kost også begrænse indtagelsen af ​​kulhydrater.

Om kost

Vægttab er et resultat af denne kost, hvis strengt fulgt --- hvis du spiser mindre mad, du brænder, vægttab er uundgåelig. Hvis de rigtige valg af fødevarer er lavet til at omfatte nærende dagligvarer, så kroppen kan blive næret så godt. Kritikere udtrykke, at hvis der ikke kulhydrater er inkluderet i kosten, kan kroppens helbred i fare.

Vælg næringsrige kalorielette fødevarer

Hvis du forsøger denne diæt, så prøv at finde fødevarer, der er lav i kalorier, men rig på næringsstoffer. Bladgrøntsager er lav i kalorier, men bærer en sund dosis af jern, protein og vitamin A. Ideelt set indarbejde så mange salater som muligt i din kost og tilføje gode proteiner. Andre grøntsager at tilføje er gulerødder, broccoli, aubergine, selleri, kål og peberfrugt.

Gøre god Protein valg

En væsentlig kritik af kost er, at det er for højt indhold af fedt og kolesterol. For meget kolesterol kan føre til hjerte komplikationer, der kan forårsage højt blodtryk og øger risikoen for et hjerteanfald. Yale New Haven Hospital udtrykker misbilligelse af et højt proteinindhold kost på grund af risikoen for højt fedt og kolesterol indtag, men der er mange proteinkilder, der indeholder lidt at ingen fedt. Efter alt, behøver protein valg ikke at være fra dyr: tofu og andre sojaprodukter er høj i protein, men lav i kalorier. Soy produkter indeholder også ingen kolesterol. Skulle du være uheldig at spise soja, vælge magert udskæringer af kød. Kylling er en anden god proteinkilde.

Vigtigheden af ​​Carbs

Lavt kalorieindhold protein kost udelukker ofte kulhydrater, men bør omfatte nogle sunde dem. Alle kulhydrater er ikke skabt lige: simple kulhydrater, som slik, donuts og mad lavet af hvid blomst, bør begrænses i enhver kost. Frugt, dog er meget sundt og bør ikke undgås på trods af dets klassificering som et kulhydrat. Den amerikanske Diætetiske Association "Complete Food and Nutrition Guide" giver anledning til bekymring, at low-carb kost er lav i fiber, som kan forårsage forstoppelse og andre fordøjelsesproblemer. For det andet skal det organ have glukose fra kulhydrater til funktion: ellers, kroppen bryder ud muskel til brændstof og i sidste ende lukker ned, hvis ikke nok glukose til rådighed. Derfor skal du ikke vige tilbage fra kulhydrater: bare vælge sunde dem som frugt og hele hvede fødevarer.

Overvejelser

En vellykket mad plan er en livsstil, ikke en kost. Hvis et lavt kalorieindhold, lavt proteinindhold kost efterlader dig sulten, udlevet og irritabel, ændre kost til at omfatte gode kulhydrater som hele hvede brød, men holde sig væk fra raffineret sukker og simple kulhydrater. Hold dit indtag af grøntsager og frugt højt. Mens man spiser færre kalorier og øge din proteinindtag er ikke en dårlig ting, skal kosten stadig omfatte andre fødevaregrupper i orden for kost til at blive en succes.


        

Udgiv min kommentar